tiistai 22. elokuuta 2017

Sadepäivän touhut

Arki on lähtenyt mukavasti käyntiin. Lapsilla oli tänään viides päiväkoti/eskari päivä ja hyvin näyttää "maistuvan"... Äitiä ja Almaa hiukan väsyttää tämä edestakaisin ravaus. Pikkuneidin rytmi on sen verran erilainen että pitää oikein miettiä miten me nämä päivät järjestetään. Tänään käytiin tunnin jumpassa ja huomenna suunnataan avoimeen päiväkotiin. Meillä on ikävästi lasten "hoitopaikat" eri kiinteistöissä ja joudun ravaamaan tuota väliä aina (1km) autolla. Vielä se menee, mutta pian on talvi ja tähän kaikkeen lisätään pukemiset... Tällä hetkellä Kai on työreissussa ja me vietetään lasten kanssa pari viikkoa (arkipäivät) nelisteen. Käytiin tänään aamupäivästä Prismassa ja mukaan tarttui muutama uusi virike sadepäivien varalle.

Hyvin sujui pelit, jopa Alina jaksoi pelata kauemmin kuin vartin. Kokeiltiin ensin Lottoa ja sen jälkeen Vampyyrin metsästystä, puolessa välissä peliä Alina heitti nappulansa laatikkoon ja siirtyi äitin joukkueeseen nopan heittäjäksi :)
Mukavaa viikkoa kaikille! Me aletaan nyt perkaamaan kaappeja joskos sieltä löytyisi taas jotain myytävää kirpparille :) 


3 kommenttia:

 1. Varmasti väsyttävää. Muistan itsekkin kun meidän likat oli pieniä, toinen meni eskariin ja sen jälkeen tarhaan toinen ja sitten töihin.
  Aamuisin se haukkasi aina melkein puoli tuntia aikaa kun eskari ja tarha oli eri paikoissa ja autolle suhasi sitä väliä.
  Talvella olikin aina se ruljanssi, onneksi isompi laittoi itsenäisesti päälle yms, pienempää sai vähän auttaa niin sekin helpotti sitä lähtöä mutta kyllä se oli sellainen rumba joka aamu.
  Nykyään isompi on ylä-asteella ja nuorempi kolmasluokkalainen :)
  Itsenäisesti lähtevät joka aamu ja pääsen yksin lähtemään ilman sen kummempaa rumbaa.
  Mutta hyvin muistui mieleen tuo aika.
  Onko Alina teillä joka päivä tarhassa?
  Jos ei tarvitse joka päivä hoitoa niin eikö voisi olla kotona joskus, ei tarvitse sitten kun eskariin lähteä viemään :)
  Minun ystävälläni on vanhin 2x viikossa tarhassa, muut päivät kotona kun ystävä on äitiyslomalla nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lapset oli kevään 2,5pvä/viikossa, mutta nyt kun Aatu aloitti eskarin ovat molemmat 4h/pvä :) Mietin ensin olisinko pitänyt Alinalla tuon saman 2,5pvä/vkossa, mutta päädyin että ravattavas se kuitenkin on ja alina pääsee kavereiden mukaan leikkeihin kun on joka päivä sen neljä tuntia :)

   Poista
  2. Joo ja talve odotellessa :D hohhoi

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)