tiistai 30. toukokuuta 2017

Pihahommia

Vauhtia ja puuhaa riittää. Tänään on onneksi niin rauhallinen aamupäivä että joutaa rustailla vähän tännekkin. Minulla on tällä viikolla seitsemät kuvaukset, eli iltapäivät menee sitten niiden parissa. Kokeiltiin viikonloppuna Alman kanssa vähän kävelykärryä. Kyllähän se sillä hitaasti eteenpäin liikkui, vielä oli kuitenkin enemmän seisoskelua ja iloista ihmettelyä. (kuva ei ehkä näytä niin iloiselta, mutta kyllä se hauskaa oli) Alma ei vieläkään konti tai ryömi, neiti lähinnä istuskelee ja peruuttelee paikasta toiseen... Muutamia kertoja on mennyt konttausasentoon. Saas nähdä lähteekö neiti mielummin suoraan kävelemään. Meillä ei ole kumpikaan isommista koskaan ryöminyt, joten sitä en odota tälläkään kertaa. Konttimaan tuo neiti saisi kyllä oppia. :) 

Alma kantaa kortensa kekoon meidän kivimuurin suhteen.

Tämä piha on oikea ikuisuusprojekti kaikkine rikkaruohoineen... Tänä kesänä tehdään tuo viimeisin nurkka kuntoon ja toivon todella ettei meidän enää tarvitsisi tämän kasan kimppuun käydä ainakaan kymmeneen vuoteen. Eli tehdään tuohon samaa kivimuuria mitä on muuallakin. Tämä kohta tontista on ollut sellainen rehottava multakivikasa johon ei pääse ruohonleikkurilla. Otettiin tästä peräkärryllinen maata pois, tasattiin ja nyt siinä on jos uusi muuri paikoillaan. Ennen muuria pihaamme kiersi kaunis vuorenkilpi rivi, mutta minä punkkikammoisena päätin repiä sen huishelvettiin... Nimim. kaksi punkkia niistä saaneena. Toinen oli Viivissä ja toinen käveli kädelläni... Sen jälkeen kun ne revittiin irti, hävisi myös punkit, tai ainakaan ei pariin vuoteen olla tehty havaintoja...

Ei ehkä onnistunein yhteiskuva :D Kukaan ei jaksanut istua paikoillaan kun oli kiire leikkimään... Mukavaa tiistaita kaikille <3

2 kommenttia:

 1. Ihana yhteiskuva! :)
  Mä kyllästyin vuosi sitten varjoisan etupihan vuorenkilpiin. Ne olivat nättejä pienen hetken ja nuhruinen "kukkapenkki" aiheutti vain ärsytystä. Revin koko roskan pois ja laitettiin haketta tilalle. En tajunnut, että punkit viihtyvät niissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on kyllä sellaisiakin punkkimagneetteja... Anopilla on oli joskus rintakehässä yksi kiinni kun oli niitä puskia perannut :O.... Kiitos :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)