sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Elämän käännekohta...

Kun minusta tuli äiti... Olin silloin 19-vuotias ja valmistuin sinä keväänä. Jäin heti töihin äitiyslomaani saakka. Tein paljon töitä, ostimme Kain kanssa oman yhteisen asunnon ja elimme leppoisaa arkea. Olen aina ollut vastuuntuntoinen ihminen ja muistankin täysi-ikäisyyden kynnyksellä aina ihmetelleeni miten rankkaa se kaikki vastuu olikaan. Piti huolehtia koulunkäynnistä ja sen tuomista tehtävistä ja työharjoitteluista, harrastuksista ja oman asunnon kustannuksista. Muutin pois kotoa reilu 18-vuotiaana enkä olisi voinut kuvitellakkaan että nämä huolenaiheet jäisivät joskus pieniksi! 


En vaihtaisi päivääkään pois. Vaikka olenkin ollut jo teininä pikkuaikuinen niin kyllä se todellinen kasvu tapahtui omien lasten myötä. Se vastuu ja se huoli minkä me vanhemmat saamme kaupantekijäisinä synnytyslaitokselta, ei tule koskaan häviämään. Eli tässä sitä ollaan... Pelkään jo valmiiksi kymmenen vuoden päästä tulevia unettomia öitä... Ihanaaaa olla äiti <3 Oikein hyvää Äitienpäivää kaikille <3 Etenkin omalle!

ps. meikäläisen naamaa näkyy normaalisti aika vähän täällä blogin puolella, joten tässä sitä nyt sitten on kertaheitolla, kuudentoista kuvan verran ;) 

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! :)