torstai 27. huhtikuuta 2017

Voi tätä riemua!

Tulipas tästä postauksesta nyt oikea kuvasoppa. Löytyy kuvia vähän joka päivältä. Alkuviikko oli sään kannalta niin lupaava ja nyt onkin kaksi päivää tullut lunta perus talvipäivän verroin. Aatullekkin nousi vaihteeksi eilen kuume :( Toivon todella ettei tämä tarkoita mitään uusintakierrosta. Eilen kävimme äitini kanssa ostamassa lapsille vappupallot. Ihana mumma kun hän haluaa joka vuosi tarjota tämän ilon muksuille <3 Nyt onkin kaksi päivää remuttu foliopallojen seassa.

Almalla oli tiistaina rento meninki
Pari kuvaa viime viikonlopulta. Meillä jäi syksyllä osin lehdet haravoimatta, joten se homma oli tehtävänä. Onneksi kerettiin ennen lumisateita ;) Huomenna meillä on Alman 10kk neuvola. Tulen siitä kirjoittelemaan sitten erikseen.
Meillä on vihdoin päästy siihen pisteeseen että yhdessä leikkiminen onnistuu edes vähän kauemmin kuin sen perus vartin. Leikit on jopa järkeviä ja niitä on mukava kuunnella sivusta :) Jossain vaiheessa kuitenkin jommalla kummalla menee hermo ja aletaan tekemään kiusaa... Hetki omissa oloissa ja leikki jatkuu. Tämän hetken perusleikki onkin sellainen että Alina on lapsi ja Aatu isä. Välillä ne jahtaa dinosauruksia ja välillä sammuttavat tulipaloja. Kauppa ja perinteinen kotileikki on myös suosittu. Mukavaa vapun alkua kaikille <3

2 kommenttia:

  1. Ihanan hyväntuulisia kuvia :) On aina hienoa huomata, kun joku asia helpottuu. Vartinkin yhteinen leikki tuntuu melkein lottovoitolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo kyllä tuota yhteisleikkiä onkin odotettu. Vaikka välillä onkin päiviä ettei leikit meinaa onnistua, mutta ihanaa että nykyäään niitä onnistuneita päiviä on enemmän :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)