sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Rento sunnuntai

Alma rakas tänään 5kk <3 Vielä ei ole neiti kääntynyt tai tee muutakaan liikkeelle lähdön merkkejä. Hiukan on mukavuudenhaluinen ja laiska typy, hyvä kun mahallaankaan viihtyy ;) Kasasin tuossa hetki sitten syöttötuolin ja pian olisi tarkoitus aloittaa totuttelu. Vaikka alma ei kääntyile tai liiku, on hän kuitenkin todella jäntevä ja tahtoisikin jatkuvasti pitää painoa jaloillaan/seistä... Kolmen päivän päästä käydään taas neuvolassa tsekkaamassa uusimmat mitat... Eilen silitin ja vaihdoin jouluverhot, väsäsin joulu/kiitoskortit päiväkodin tädeille ja tänään koristeltiin asuntoa jouluisaksi. Kuusi pystytetää vasta kun isikin on kotona. 

Aatu on muutaman viikon aikana innostunut kirjoittamisesta ihan todenteolla. Osaa kirjottaa jo valtavasti asioita. Aatuhan ei vielä muutama kuukausi sitten halunnut pitää edes kynää kädessä. On aina ollut enemmän liikkuja kuin paikallaan piirtelijä. Olin varma että 5v neuvolassa saadaan noottia kun poika ei tee kynällä mitään, mutta tulipa sopivasti tämä herkkyyskausi. Kuuluukin varmasti ikään. Aatu on vain niin huvittava kun oppii asiat sekunnissa silloin kun on oikea aika... Kirjoittaa heittämällä kaikkien lähipiirin ihmisten nimet + paljon yksittäisiä sanoja. Tykkää myös lukea tavaroista ja purkeista sanoja ja toistaa niitä paperille.

Alina ihastui joulukoriste enkeleihin. Nämä ovat omasta lapsuudestani ja itsekkin olen näillä tykännyt leikkiä.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Alkoi tuossa ihan naurattaa kun juuri eilen manasin tuota vesisadetta... No nyt on lunta ikkunapuita myöden... keh keh... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)