maanantai 18. heinäkuuta 2016

Meidän kesälomareissut

Huh, kylläpäs on ollut vauhdikkaat nämä meidän viime päivät. Ollaan käyty mökillä, Powerparkissa, rippijuhlissa ja tänään Ähtärissä. Olen positiivisesti yllättynyt kuinka helposti kaikki on mennyt ottaen huomioon tämän meidän "uuden" perhetilanteen. Vauva on ollut äärettömän kiltti ja tyytyväinen reissaaja <3 Isommat ovat myös yllättäneet reippaudellaan. Tänään oli vähän marinaa pitkästä matkasta, mutta sekin selätettiin nopeasti ipadilla ja isin puhelimella. Tässä taitaakin sitten olla meidän reissut tältä kesää. Vielä olisi pieni retki stundarsiin tiedossa loppukuusta.

Oltiin tänään vasta kahdeksan aikoihin kotona, niinkuin kyllä jokaisena muunakin reissupäivänä. Lapset hajaantuivat heti omiin puuhiinsa, Aatu legojen kimppuun jne... Itse lähdin pikaisesti postiin ja kauppaan. Kai täyttää huomenna 30v ja leivoin hänelle kakun. Järjestämme viikonloppuna isommat bileet, mutta huomenna kahvitellaan anopin ja muutamien muiden vieraiden kanssa, jotka eivät perjantaina pääse. Tähän loppuun vielä iso liuta kuvia powerparkista ja ähtäristä...

Serkukset hurvittelemassa
Kyllä nämä tuplat vain ovatkin kätevät, oikeat karavaanarit :)
Pysähdyttiin välillä grillailemaan. Saatiin makkarat syötyä niin eiköhän meidän iloksi alkanut vesisade... Sadetta kesti onneksi vain vajaan puolituntia, mutta kyllä me siinäkin ajassa kerittiin kastua.
Opas oli juuri syöttämässä nalleja, tai oikeastaan heittelemässä herkkuja. Emokarhu näytteli hienoja temppuja ja sai niistä palkinnoksi mandariinin paloja :)
Aatu entisenä pöllöfanina odotti eniten näkevänsä lintuja :) Ne on kuulemma kaikista söpöimpiä. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanalta näyttää! Noi karhut on kyllä mahtavia. Minkä mittainen Aatu on? Näyttää niin hurjan pitkältä meidän 11/11 syntynyt on kotimittauksella vasta 103cm :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavat reissut :) Aatu oli kotimittauksella n. 115cm... Poika on venynyt taas tosi paljon tämän kevään aikana :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)