sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Ensimmäiset päivät

Uusi arki on lähtenyt hienosti käyntiin. Tyttö on ollut tyytyväinen. Syö paljon ja nukkuu hyvin. Ensimmäinen yö kotona meni vielä valvoessa mutta seuraavina öinä neiti hoksasi yön tarkoituksen. Aatu ja Alina ovat ottaneet pikkusiskon lämmöllä vastaan. Molemmat haluavat vähän väliä sylitellä tai syöttää vauvaa <3 Kailla alkaa huomenna kesäloma, jihuu! Kerkesinkin tuossa jo kolme päivää kokeilemaan mitä on olla yksin päivät lasten kanssa ja ne meni kieltämättä tosi hienosti. Toivotaan että jatkossakin kaikki tulee sujumaan yhtä kivasti <3 Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kuvat on toiselta vierailu päivältä. Alina ja isi tuli kahdestaan kun Aatu oli lähtenyt kyläilemään mummulaan. Alina oli vierailun ajan aika herkillä, huomasi että oli ollut ikävä äitiä, pienikin vastoinkäyminen pisti itkettämään <3

Torstaina päästiin kotiin.

Ensimmäinen kotipäivä :)

5 kommenttia:

 1. Onnea :)

  Toivotaan että kaikki jatkuu hyvin jatkossakin.
  Alkuhan on aina vähän opettelua uuden kanssa :)
  Toivottavasti saatte nukkua eikä vauva pahemmin valvota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Neiti on ainakin nämä yöt nukkunut hienosti, toivotaan että vältyttäisi suuremmilta masuvaivoilta. Onneksi vanhemmat lapset nukkuvat lähes poikkeuksetta joka aamu 9 -9.30, antaa aamuihin vähän armoa :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)