maanantai 23. toukokuuta 2016

Isin ja äitin viikonloppu

Meillä on ollut joka vuosi perinteenä käydä Kain kanssa kahdestaan kylpylöimässä. Vietettiin tämä viikonloppu perinteestä poiketen jo toukokuussa vauvan lasketun vuoksi, kohteena jo toistamiseen Nokian Eden :) Oli oikein rentouttava miniloma, kierreltiin ikeassa ja ideaparkissa, lauantaina käytiin syömässä ja hengailtiin hotelliin terassilla. Kai on suunnitellut pitävänsä isyysloman vasta syksymmällä ja mietittiinkin jos silloin tehtäisi joku yhden yön reissu tuonne niin että lapsukaisetkin ovat mukana :) Itse tykkään kovasti edenistä kylpylänä ja hotellina. Suosittelen!

Aika hidastahan tuo meidän eteneminen oli. Alkaa masu painamaan ja olemaan ikävästi tiellä. Uimassakin tuntui välillä että happi loppuu kun masu nousi vedessä jotenkin huonosti painamaan enemmän keuhkoja. Ikea meni aika vaivattomasti kun syötiin välissä, mutta Ideaparkissa tuli kyllä välillä istuskeltua :) Tältä reissulta selvittiin aika vähillä. Ikeasta ostettiin muutamat säilytyslaatikot ja ideaparkista lähinnä kaille muutama vaate. Vauvalle löysin yhdet ratian housut :)

Tätä "perinnettä" on aika hauska seurata täältä blogin arkistoista. Olen muutenkin huomannut että jos joskus miettii jotain tiettyä tapahtumaa ja yrittää muistella mitä silloin on tapahtunut, ei tarvitse kuin tulla blogiin ja kollata se esiin tuolta listasta. Selailin tuossa aiempia reissuja ja siitä sain idean listata tähän alle aiemmat reissut. Ooooikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit! :)