torstai 10. maaliskuuta 2016

Vauhtia ja riemua olohuoneeseen

Tänään oli Aatun mukaan maailman paras päivä! Lieneeköhän syy näissä uusissa voimisteluvälineissä? ;) Olen jo pitkään miettinyt näiden renkaiden hankkimista... Syksyllä kun törmäsin Suomen voimistelutuotteen facebook-sivuihin olin jo melkein ostamassa näitä, paikkakin oli jo katsottu. Jostain syystä se kuitenkin unohtui. Noh nyt näin yhdellä blogikollegalla postauksen kyseisistä renkaista ja ihastuin taas. Pian saatiinkin mahdollisuus kotiuttaa nämä myös meille. 

Eilen töiden jälkeen sain viestin noudettavissa olevasta paketista. Hain paketin ja avasin sen. Varmistin appiukolta katon rakenteet ja kyselin missähän mahtaa mennä kantava kohta. Merkkasin illalla merkit kattoon jotta appiukko voisi porata kattoon ruuvit minun ollessa töissä. (Olivat tämän päivän vahtimassa lapsia) Olin sanonut Aatulle että asennetaan renkaat vasta kun minä tulen töistä... Voitte vain kuvitella minkälainen kyselijä minua oli päivän päätteeksi vastassa ;) Asennus oli äärettömän helppo! Tai ainakin se osuus mikä minulle jäi. Ei mennyt kauaakaan kun renkaat olivat valmiit temppuiluun. Kuvat kertokoot loput <3

Kiinnitys tapahtui kuvassa näkyvillä saparoruuveilla.
Renkaat ovat todella helposti säädettävissä. Näissä kuvissa pidettiin renkaat korkeammalla, mutta illalla kokeiltiin myös melkein lattitasoa.
Huomasin kun katsoin kuvia että takka näyttäisi näissä olevan mukan liian lähellä, mutta kyllä todellisuudessa siihen on matkaa, eikä lapset ylety roikkuessaan siihen :) 
Alinastakin kuoriutui varsinainen temppumaakari, Aatukin kokeili illemmalla pari kertaa kuinka roikutaan pää alaspäin :)
Ja me keinutaan, keinutaan... Eteen ja taa taa en haluu lopettaa-aa... :)
Tuotteet saatu yhteistyön tiimoilta.
Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille! Meillä kieputaan varmasti koko viikonloppu :) Käykää lurkkaamassa voimistelutuotteen sivut jos kiinnostus heräsi. Nämä välineet ovat selvästi nousemassa muotiin! :)13 kommenttia:

 1. Ei vitsit kuin ihanat! Tahtoo kans! Täytyypä koittaa ylipuhua mies :) Ihanat lapset <3

  VastaaPoista
 2. Paras hankinta pitkään aikaan on nämä renkaat..meilläkin nämä siis on..haluaisin toisetkin ja puolapuutkin ;) lapset roikkuu näissä ihan jatkuvasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse mietin jos ostettaisi renkaiden kaveriksi se trapetsi :) Puolapuutkin olisi kivat, mutta niille meillä ei taida olla paikkaa, enkä usko että ne kiinnostaisi lapsia samalla tavalla. Ollaan joskus oltu joissain paikoissa missä on puolapuut, eikä ne ole vetänyt puoleensa lainkaan :))

   Poista
 3. Hei! mistä teidän kaunis olkkarin matto on? meillä etsinnässä astmalasten vuoksi nyt uudet matot nukkamattojen tilanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ne on ostettu sotkasta :) siellä on erivärisiä. Nämä ovat olleet ihan äärettömän helpot pitää siistinä. Ei kerää mitään ja helppo imuroida. Ostettiin näitä aikoinaan vanhaan kämppään koiran takia ja kun muutettiin tänne, laitoin ruskeat myyntiin ja ostin harmaat! Ihan parhaaat :)

   Poista
 4. Mä oon miettinyt myös renkaita ja trapetseja - olisi varmasti lapsista kivat! Kumpaa kokoa teidän renkaat on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aikuisten koko :) ajattelin että varmasti isukkikin tahtoo treenata näillä :) itseäkin kyllä huvittaa, mutta odotellaan nyt että vauveli syntyy ennnen ennenkö alan itseäni repimään :))

   Trapetsi vois kyllä olla tohon vielä kiva kaveri :)

   Poista
 5. Nuo renkaat on kyllä huiput! Trapetsia kaipailen myös kaveriksi :) jossain vaiheessa varmaan hankittava!

  VastaaPoista
 6. Hei! Olisin kiinnostunut mistä tuo renkaiden alla oleva patja on? :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)