sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Rv 20+0

Tämä päivä tulikin hiukan yllättäin. Viikot ovat menneet niin hurjaa vauhtia että ihan hämmästyin kun tajusin raskauden olevan jo puolessa välissä! Voinnit ovat olleet hyvät, lukuun ottamatta alkuraskauden pahoinvointeja. Selkäkin on vielä ihan ok. Kauhulla kyllä odotan koska se alkaa taas vihoittelemaan. Meillä on viikon päästä rakenneultra ja silloin toivottavasti saadaan tietää kumpaako sukupuolta tämä meidän pikku myllääjä on :)

Huonejärjestelyt on ajatuksen tasolla jo selvät, vaatteitakin olen hankkinut muutaman. (eihän noita aleja voinut jättää käyttämättä) Huonekalut ym. löytyy jo ennestään. Ainoastaan babybjörnin sitteriin ostin uuden päällisen jollyroomista. Tämä meidän kiertolaissitteri onkin ollut jo 5 lapsella käytössä ja se alkoi näkymään kankaissa ;) Tässä tämän päiväinen masukuva. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille <3


5 kommenttia:

 1. Oih <3 musta tuntuu että sun raskaus menee paljon kovempaa kuin mun oma. Vastahan sä kerroit vauvauutiset! Mulla aika vaan matelee... terveisin rv 37+6... :D tsemppiä hirveesti loppupuolikkaaseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! :) Kiitos, musta tuntuu taas että tää alku vaan menee nopeesti ja sit viikot 30 -> mateleee :D

   Poista
 2. Voi apua miten vauvakuume vaan entisestään pahenee kun seurailee näitä raskauspostauksia! Mutta kiva näitä on lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! :D Sit vaan pikkuneidille sisarusta? ;)

   Poista
  2. Harmi että yksin vähän kinkkisempi toteuttaa :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)