lauantai 13. helmikuuta 2016

Lauantai

Kyllä nämä lumikelit aina vesisateet voittaa! :) Käytiinkin tuossa aamupäivästä leikkimässä serkkujen kanssa, tehtiin vähän lumitöitä ja lasketeltiin lumipotkulaudoilla. Kai lähti aamusta työporukan kanssa laivaristeilylle ja tulee kotiin vasta huomenillalla. Saas nähdä mitä kivaa me keksittäis lasten kanssa... :) Kulunut viikko on mennyt taas aika vauhdilla, käytiin heti keskiviikkona yksityisellä näyttämässä tuota Aatun ihoa, saatin lähete ja lastenpolilta soitettiin jo torstaina! Siellä oli meille sopivasti yksi peruutusaika ensi tiistaille! Toivotaan että asiat lähtee nyt rullaamaan ja saadaan selvyys mikä pojan ihoa taas vaivaa :( mutta kerrankin ihanan nopeaa toimintaa <3 

Alina löysi Jirin pulkan ja lasketteli sillä. Pulkan omistaja itse joutui lähtemään isänsä kanssa kauppaan koska ei millään malttanut pysyä pihassa ;)
Oikein mukavaa ja lumista viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi suloisuudet! Teillä on kyllä niin kauniit lapset :) Ja toivotaan että Aatun iho saadaan kuntoon!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että pääsette näyttämään ihoa johonkin! Toivottavasti pian selviää mikä vaivaa :) Täällä on vielä vähän loskainen keli, mutta näyttäisi onneksi kylmenevän.. Vähän haaveilen jos saataisiin vielä yhdet lumilyhdyt sulaneiden tilalle tehtyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan todella että selviää :) No eiköhän tämä talvi nyt vielä hetken jatku! :D Toivossa on hyvä elää.

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)