perjantai 19. helmikuuta 2016

190216

Työviikko pulkassa ja nyt mukava taas aloittaa viikonloppu :) Itsellä on vielä ensi viikko töitä ja sitten pidetään lasten kanssa pieni hiihtoloma. Käytiin tosiaan tiistaina siellä lastenpolilla juttelemassa tuosta Aatu ihosta. Saatiin todella paljon hyödyllistä tietoa, kerrankin tuntui siltä että joku ihminen tiesi mistä puhuu. Lääkäri kertoi meille tarkat ohjeet vahvempien kortisoni rasvojen käyttöön jne... Lopuksi käytiin verikokeessa ja nyt odotellaan mitä ne tulokset kertoo. Ajattelin soitella alkuviikosta ellei lääkäri ota yhteyttä :) Itse epäilen omenan ym. allergioiden lisäksi jonkinlaista lisäaine/väriaineallergiaa. Olen huomannut että Aatun iho pahanee viikonlopun jälkeen.(lauantaina karkkipäivä) Kailla on ollut lapsena paha lisäaineallergia ja tämän takia olen alannut epäilemään sitä myös osasyyksi Aatun ihottumiin. :/

Sitten vähän Alinan kuulumisia :) Neiti on ollut nyt kaksi viikkoa päivisin ilman vaippaa! Nukkumaan ja ulos mentäessä ollaan pidetty vielä vaippa, mutta muuten neiti on pärjännyt hienosti ilman. Eikä vahinkojakaan ole juuri ollut! Neiti on ollut myös tämän viikon päiväkodissa ilman vaippaa ja joka päivä on tullut kuivien housujen kera kotiin <3 :) Iso tyttö!

Alinasta on tullut kova laukku ja kenkä tyttö :) Pitihän neidille nyt oma laukkukin ostaa.
Ollaan tänään lähdössä miehen kanssa kavereiden tupareihin, kunhan vain saadaan ensin lapset yöpuulle :) Mumma ja paappa tulee sitten hoitamaan muksuja. Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ohoo! Tuo vaipattomuus on kyllä sellainen projekti jota olen vain lykännyt ja lykännyt.. Ihmeellistä miten koiranpennun pissi-kakka -ralli ei tunnu missään, mutta sitten jos pitäisi jättää vaippa pois lapselta joka todennäköisesti osaa mennä ajallaan potalle... :D Jospa hiihtolomaviikolla sitten tsemppaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo! :) Kesti vähän vastata. Tsemppiä teillekkin vaipattomuuteen sitten kun sen aika on! :)

   Poista
 2. Meillä oppi isommat kun vaan pidettiin pikkareita ja huomasivat että märissä pöksyissä on epämukavaa :D
  Nyt kolmannen kanssa on ollut tuskaisaa..pissit on usein pitkin lattioita ja yövaippakin revitään pois ja viime yönä vaihdoin kaksi kertaa pissisii lakanoita ja hurrutin pesukonetta :/
  Rasittavaa..
  Haluaa oppii potalle mut ei sit kuitenkaan ja kun repii itse vaipan pois esim yöllä niin huh ei voi koko ajan vahtii öisin et onko vaippa vai ei kun pitää itsekkin nukkua..sit herää siihen kun toinen huutaa et pissi tuli sänkyyn..
  Saa boditkin pois, en tiedä mitä tekisin enää.
  Ei meidän isommat ollut tuollaisia koskaan..

  Pikkuhiljaa kai..joka päivä pesien lakanoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outs! :) No eipä lopu ainakaan haasteet. Meillä isovelillä tehtiin kans noin et otettiin vain pois mutta nyt alina oli itse selvästi valmis. Ei pissaa enää öisinkään vaippaan vaan jouksee herätessään kiireen vilkkaa potalle (vaikka vaippa öisin onkin) :) Tsemppiä sinnekkin!

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)