maanantai 14. joulukuuta 2015

Päivän touhut ja siivouksen kamaluus

Muutama kuva tältä aamulta... Noin vain hurahti ensimmäinen opiskeluvuosi. Olin viikonlopun koulussa, viimeistelimme portfoliot ja vietimme pikkujouluja. Mukava vkl kerrassaan. Eilen kävimme kouluni jälkeen viettämässä Iinan ensimmäisiä synttäreita <3 Oli aika raskas kotiin paluu, tiesin että meillä tulee olemaan kiire aikataulu. Astuessani kotiovesta sisään, aloitti Aatu samantien tinttailun, ei kuulemma aikonut siivota legoja... eikä näin tehnytkään 40 minuuttiin... Sanoin aatulle että lähden Alinan kanssa kahdestaan ja hän saa jäädä tänne miettimään kannattaako siivota vai ei... Noh, hän sitten päätti viime hetkillä siivota huoneensa ja kerkesi mukaan synttäreille... Mä en ymmärrä miten tämä siivous on näin vastenmielistä? Taistellaanko muiden perheissä samoista asioista? Alkaa pikku hiljaa epätoivo iskemään. Meillä on siivottu lelut aina leikkien jälkeen, mutta nyt viime kuukausina aatu on alannut tinttaamaan playmobilien ja legojen siivouksesta -.-! Olen sata kertaa sanonut ettei levittäisi kaikkia pois laatikosta, ottaisi vain ne millä leikkii, mutta ei... Enää ei auta "uhkailut" että lelut lähtee pois jos ei siivota... Aatu tuumaa vain "ei haittaa, vie vain"... Tällä hetkellä playmobilit ovat jäähyllä ja tätä menoa myös pikkulegot -.- Kuulisin mielelläni vinkkejääää kuinka te muut ratkotte nämä ongelmat? :)

Ihanaa kun on edes vähän lunta <3
Iiiks, enää 6 vapaapäivää ennen töiden alkua :)! Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Joko alkaa joululahjat olemaan hankittuina?

2 kommenttia:

 1. Ihan normaalia lapsiperheen arkea..usko vaan että helpottaa jossain vaiheessa.
  Meilläkin kaikki lelut hujan hajan..lastenhuoneessa saakin olla mutta joskus hermostuttaa kun ne leviää olkkariinkin asti ja sohvakin on täynnä legoja sun muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo :) lelujen jälkeen ne on sitten vaatteita ja reppuja pitkin poikin :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)