maanantai 3. elokuuta 2015

Kohti ääretöntä!

Olen niin ylpeä ja onnellinen Aatun puolesta että piti tulla julkaisemaan vielä yksi video ennen nukkumaan menoa! Aatu halusi vihdoin vaihtaa (tod.näk vain hetkeksi) potkupyöränsä nopsaan. Koko kesänä ei olla suostuttu edes kokeilemaan, ollaankohan paristi istuttu kyydissä pari metriä ja heti vaihdettu takaisin potkupyörään. Tänään sitten tuossa illalla kysyin huvikseni että mitäpä jos testattais? Aatu oli heti mukana ja näin kävi! Jätkä 3,5v oppi suoraan potkupyörästä poljinpyörään, missään vaiheessa ei olla käytetty appareita. Potkupyörät kunniaan :) Niillä on hyvä opetella ensin tasapaino ja sen jälkeen pyöräily onkin lastenleikkiä :) Saa nähdä pitääkö vielä tänä syksynä käydä ostamassa isompi pyörä.


Hiukan kehno laatu, mutta koittakaa saada selvää :)

10 kommenttia:

 1. Voi kun saataisiin mekin pian kunnollinen potkupyörä käyttöön! Nyt on sentään hätärinä yksi hieman liian iso mopo, josta pari päivää sitten laittelinkin kuvia blogiin :) Mä luotan kans siihen, että potkuttelun jälkeen pyöräily sujuu tuosta noin vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo :) Mä uskon kyllä vahvasti tuon potkupyörän voimaan :D ja ajatella että tuossa videossa Aatu siis ajaa ihan ekoja kertoja yksin pyörällä! Hallinnassa, liikkeelle lähdössä eikä pysähtymisessä oo mitään ongelmaa. Ainut pikku hidaste oli polkimien tekniikka, Aatu meinasi välillä polkasta väärään suuntaan jolloin pyörä jarrutti, mutta eipä senkään hoksaamisessa kauaa mennyt! Kaikki muu oli hoksattu jo potkupyörässä.

   Poista
 2. Wow! Kylläpä teidän jäpä on aikasessa :) Eikös hän ollut myös joulukuussa syntynyt? Meidän poika -09 suostui vasta tänä kesänä ottamaan apparit pois ja meno on edelleen aika huteraa ja nuoremman kanssa (joka on myös 12/11) ei olisi vielä puhettakaan, hyvä kun appareilla veivaa. Hyvä Aatu!

  VastaaPoista
 3. Joo joulukuussa syntynyt :) Mutta jokainen oppii kun sen kokee parhaakseen. Meillä Aatu on aina ollut sellainen luonne että hän oppii sekunnissa asian mikä häntä kiinnostaa :) Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Vähänkö kiva video! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos :D Väsäsin tuollaisen pikkuvideon muistoksi Aatulle.

   Poista
 5. Vau! Onnea uudesta taidosta! Ja noin sen kuuluu mennäkin. Potkupyörästä suoraan apparittomaan polkupyörään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oli kyllä yllättävän helppo siirtymä :)

   Poista
 6. Ihana video :)

  Varmaa hyvä toi potkupyörä, mutta voi sitä oppia aikasin (?) ilman sitäkin, meillä esikko oppi ajamaan ilman appareita 3 v 3 kk, ei kaatuiluja, heti osasi myös jarruttaa ja lähteä liikkeelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo varmasti voikin! Aikanen kaveri sielläkin :) eiköhän siihen lisäksi vaikuta lapsen oma kiinnostus, meillä aatu varmaan pyöräilee unissaankin :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)