lauantai 6. syyskuuta 2014

zzZzzzZZzzz

Täällä käynnistyi juuri 4 maidoton yö! Päätimme keskiviikkona että nyt loppui neidin yöheräilyt. Se jatkuva maidon kantaminen alkoi olla jo melkoisen raskasta. Alina on nukkunut koko ikänsä kuin unelma, mutta nyt liikkumisien myötä on neiti ruvennut heräilemään öisin... Uudelleen nukahtamiseen vaadittaisiin pullollinen maitoa ja ihan vain tavan takia... 

Ensimmäinen yö meni 40min huudolla. Toinen yö 2,5h huudolla! En voi käsittää kuinka sitkeä tämä meidän pieni neiti on. Mitkään temput tai lohduttelut ei auta, ei tutit eikä hyssyttelyt. Tämä sissi luonne tuli aivan puskista, sillä Aatu on ollut niin helppo että kaikki muutokset ovat tapahtuneet yhdessä yössä... Niin tutit, kuin pullot, sängyn tai huoneen vaihdot :D Kolmas yö meni jo hiukan paremmin, selvisimme vain 0,5h huudolla. Toivotaan ettei tänään herätä enää lainkaan ;)

Muita kuulumisia: Tänään olen pakannut ison ikean kassillisen tavaraa ja lastenvaatteita (lindex/H&M, mitkä ei fb.ssä mene) livekirpparille. En ole koskaan myynyt tavallisella kirpputorilla mitään, joten kerta se on ensimmäinenkin :) Otimme kälyn kanssa pöydän puoliksi ja maanantaina olisi tarkoitus aloitta myyntihommat! 

Eilinen on mennyt pihaa raivaten ja kotia siivoten. Aloitin maanantaina fitfarmin ph-dieetin. Kyseessä ei ole laihdutus dieetti vaan kehon putsaus kuuri. Toivon että 4 viikon kuluttua kehoni on pudas kuin pulmunen ja aineenvaihdunta nopeampi kuin pikajuna :P joopa joo, noh ei tässä sen kummempia, koitan keritä lähipäivinä liikkumaan hiukan kamerankin kanssa! 

Kertokaa ihmeessä toiveita postauksien suhteen! Otan ilomielellä vastaan hyviä ja kivoja ehdotuksia!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä öihin, toivottavasti yöt rauhoittuvat pian. Meidän 10kk tankkaa rinnalla vielä kerran, kaksi yössä, mutta nukkuu yleensä aamuyön vieressä niin imetys menee vaivatta (ja itse unia jatkaen). Hei, mulla toiveena joku kuvaamiseen liittyvä postaus! :)

  Lastenhuoneenkapina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! :) kiva idea! Minäpä koitan keksiä jonkin sortin valokuvaus postauksen ;p

   Mikä sua kiinnostaisi? Valokuvaus yleensä vai joku kalustopostaua vai vai vai kaikkea sikin sokin :)

   Poista
  2. Kalustopostaus olisi mielenkiintoinen, mutta yleensäkin kuvaamisen liittyvää sikin sokin myös - oletko kuvannut kauan, käynyt kursseja, millaisilla säädöillä (autom versus omat). Kivoista blogeista olisi kiva saada kuvausvinkkejä itselle :)

   Poista
 2. Mullakin on nyt ensimmäistä kertaa ihan oikea kirppispöytä pystyssä lasten kirpparilla! Otin myös kaverin kanssa puokkiin pariksi viikoksi ja nyt on viimeinen viikko puolivälissä ja -50% lätkä pöydässä :P Yllättävän hyvin on mennyt kaupaksi sellaiset vaatteet, mitkä ei naamakirjassa mene :) Toivottavasti sinäkin pääset omistasi eroon!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)