perjantai 7. helmikuuta 2014

Sekapostaus

Taas yksi aivan normaali päivä, lenkkeilty syöty ja leikitty. Kailla oli aamusta aika tatuoitavaksi, Aatun nimi sai Alinan kaverikseen :) Olen miettinyt itsekkin, että kävisin jossain vaiheessa leimauttamassa muksut jonnekkin päin vartaloa, vielä kun tietäisi mihin? En haluaisi mitään niin normaalia. Onhan tässä toki vielä aikaa miettiä sitä omaa juttua, ajattelin muutenkin näitä tatuointeja vasta sitten kun lapsiluku on täys, ei tarvitsisi enää jälkeenpäin muokkailla…

Tänään olisi vielä tarkoitus käydä kaupassa hankkimassa jotain huomisille vauvatreffeille! Ihanaa tavata fb-ryhmän mammat ekaa kertaa ja vieläpä täällä meillä :) Päätettiin laittaa tarjottavat nyyttäri meiningillä, ei ole niin suuri homma itsellä kestittää 7 mammaa. Jännää! Passitan Kain ja Aatun pois jaloista, saavat mennä vaikka mummulaan niin saadaan viettää oikein laatuaikaa vauvojen kesken. Odotan niin innolla huomista, toivon ettei mikään peru näitä treffejä! 

Tänä iltana saadaan vielä nauttia mumman kyläilystä ja vofista ♡ Ihanaa viikonloppua kaikille. 


6 kommenttia:

  1. Ihana Alina :) Näenkö ihan omiani, vai onko tytsyn tukka punertava? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Noo se on tietyissä valossa kyllä punertava, Aatulla oli ihan samanlainen tukka vauvana, näytti myös punertavalta tietyissä valoissa, mutta puertavuus hävisi kyllä hyvin nopeasti pojan kasvaessa :) Uskon Allin hiuksille käyvän samoin :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)