lauantai 1. helmikuuta 2014

Nabby - Osa perhettä!

Kun sain kuulla että pääsemme testaamaan uutta Nabby itkuhälytintä, olin vähällä ratketa liitoksistani! Onhan kyseessä sentään uusi älypuhelimiin suunnattu moderni itkuhälytin. Lukiessani Nabbyn kotisivua oli aivan ''myyty''
Kyseessä on siis Tanskassa kehitetty, suunniteltu ja valmistettu itkuhälytin, jossa on erittäin pitkän kantaman bluetooth-yhteys, jopa 340m. Akun kesto  huitelee 70 tunnissa, se on kolminkertainen määrä verrattuna useimpiin itkuhälyttimiin. Nabbyn säteilytaso on maailman alhaisin, eikä laitteessa ole normaaleille hälyttimille kuuluisia signaalihäiriöitä :D Eli ei tarvitse enää pelätä, maata kiertäviä rekkakuskeja linjoilla.
Meillä itsellä on tällä hetkellä Philpsin SCD505/00, olen ollut tähän myös erittäin tyytyväinen ja tarkoitus olisi käyttää tätä sellaisena ''kiinteänä'' hälyttimenä, eli pidämme tällä hetkellä neidin omassa huoneessa itkuhälytintä jotta tämä kuuro mamma kuulisi vauvansa paremmin. Mutta aion kyllä ehdottomasti ruveta käyttämään Nabbya ''ykkös'' hälyttimenä! Se vaikuttaisi myös näppärältä laukkuun laitettavalta, reissujen pelastus!
Nabby toimii ilman nettiyhteyttä ja kaikki tämä toimii ilmaiseksi ladattavalla sovelluksella. Jos haluat ruveta hifistelemään, on Nabbyyn mahdollista ostaa sovelluskaupasta vaikka lämpömittari. Tämän minä ehdottomasti haluan. Itkuhälyttimessä on kristallinkirkas ääni, tähän totuinkin jo meidän philpsin kanssa. Joskus saattaa ehkä huolestuttaa, kun toisesta päästä ei ole kuulunut pitkiin aikoihin mitään? Älä huoli, sillä laite kyllä varmasti ilmoittaa kun lapsesi herää. Akun loppumistakaan on turha pelätä, koska tämä nykypäiväinen laite ilmoittaa älykkäästi kaiken tarvittavan, kuten jos akku täytyy ladata, yhteys on katkennut tai olet siirtynyt kantaman ulkopuolelle.
Yksi seikka mikä oli itselleni hyvin tärkeä: Nabbyn ja puhelimeni yhteys ei katkea vaikka puhuisin puhelua, selaisin netissä, facebookkaisin tai vaikka pelaisin candy crushia. Sovellus kuuntelee lastani jatkuvasti ja lähettää ääntä puhelimeeni, mikäli vauva niitä päästelee :)
Nabby luo turvallisen ja yksilöllisen yhteyden, joten linjalle olette kulloinkin aina vain sinä ja lapsesi. Toki laite toimii niin äidin, isän kuin isovanhempienkin älypuhelimessa, mutta vain yhdessä laitteessa kerrallaan. Minusta tämä on myös tärkeä seikka!
Näin omien kokemusten jälkeen olen edelleen aivan myyty! Se mikä minuun iski eniten, oli laitteen helppokäyttöisyys. Vaikka olenkin pienissä määrin tekniikan ihmelapsi ja selviäisin hiukan vaikeimmistakin laitteista, niin silti tämä helppokäyttöisyys oli parasta! Ei tule sitä pienintäkään kynnystä ruveta käyttämään laitetta joka toimii vain napin painalluksella. Suosittelen kyllä aivan jokaiselle Matille ja Maijalle tätä tuotetta. Jos hinta hirvittää, voin kertoa että tämä kapistus on kyllä hintansa väärti!

4 kommenttia:

 1. Kaikkea sitä Iphonelle tehdäänkin :D Mutta tosi fiksulta ja toimivalta vaikuttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Tämä toimii anroid, iphone sekä tableteissa ja ipadeissa :)

   Poista
 2. Hei,

  Oliko näin, että Nabby ei toimi Nokian Lumioissa? Onko yhteys lapseen koko ajan auki vai aukeaako vain kun lapsi ääntelee? Jos aukeaa vasta ääntelystä niin osaatko sanoa paljonko on viive ja pitääkö sitten linjan auki? Meillä on nykyisen itkuhälyttimen kanssa se ongelma, että linja aukeaa vasta n. 3 sekunnin kuluttua ääntelystä ja katkeaa heti seuraavaan pieneenkin itkutaukoon, jonka jälkeen ei aukea taas heti uudestaan. Lapsi saattaa jatkaa itkua, mutta hälyttimestä sitä ei kuule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumiasta en tiedä mutta joo linja aukeaa vasta kun lapsi ääntelee. Viive on pieni mutta ei mielestäni kuin puoli sekuntia-sekunti. Pidin joskus oven auki ja kuuntelin viivettä niin se on aika pieni viive. Ja tuo "taukoaminen" riippuu paljon mille herkkyydelle laitat hälyttimen :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)