maanantai 3. helmikuuta 2014

Maanantai

Tähän päivään on mahtunut taas kaiken näköistä. Aamupäivästä kävimme Kain ja Alinan kanssa etsimässä meille uutta tv-tasoa. Löysimme mieleisemme ja saimme toimituksen jopa jo tälle viikolle, ei muuten mutta Kain kaveri haki tänään meidän vanhan tason ja olohuoneen pöydän pois. Nyt joutuu pikkumies katsomaan aamu piirrettynsä lattiatasosta… :) Huonekalujen luovutuksen jälkeen lähdin lasten kanssa kevyelle 8.22km lenkille, toki välissä piipahdimme mummulaan syöttämään Alinaa, neiti oli ennen lenkkiä nukkunut jo 3h vaunuissa… Tämän lenkin päätarkoitus oli kyllä käydä vain postissa, hakea ja viedä muutama paketti :) Onneksi ulkona oli lämmin, välillä tuntui jopa uskomattoman lämpimältä! Mittari näytti 0c

Aatulle on tullut tämän mukavan uhman lisäksi vielä ''kieltäydynpä kaikesta mitä äiti ehdottaa'' vaihe… Mitään tekemistä ei suostuta lopettamaan suosiolla, ulkoa ei tulla vielä 3 tunninkaan jälkeen pois ilman huutoa, suihkusta ei tulla pois, syömäänkään ei tulla vaikka edellisestä ruokailusta olisi jo pitkä aika ja pojalla taatusti nälkä! Puuuh… Tänäänkin sisääntulo oli yhtä hermoamista, Alina huutaa rattaissa ja poika makaa keskellä pihaa… Postit ja muut tavarat pitäisi saada sisälle… Onneksi Aatu rauhoittuu nopeasti kun vain pääsee asiasta yli. Nyt meidän illan pelasti ''Tartu mikkiin'' tallennukset, Aatu voisi tanssia ja katsoa vaikka kaiket päivää tuota kyseistä ohjelmaa, jokseenkin huvittavaa :) Loppu ilta menikin ihan kivasti, lukuunottamatta Aatun kaari oksennuksia -.-!

Tanssit sujuu vaikka ilman tv-tasoa! :)
Aatun syödessä Alina treenailee roikkumista :)
Ei vain mennyt ihan putkeen pojan syömiset… Joka kerta kun Aatulla on hiukkasenkin flunssaa tai limaa liikkeellä, oksentaa hän kaaressa ruokansa… Varsinkin jos tulee lusikallinenkin liikaa tai lusikka menee liian ''syvälle'' :D Ei auttanut kuin laittaa poika suihkuun ja ruveta siivoamaan.
Viimeinenkin sohvista on saapunut <3 Ottelen kuvia kunhan saadaan tv-taso paikoilleen.
Äiti kävi suihkussa ja hauskaa oli toljotella lasiovien läpi :)

Po.pituksella oli juhlaviikkojen kunniaksi kuvakilpailu ja Alinan kuva voitti sen. Tämmöinen ihana palkinto oli luvassa. Ihana raitakassi, vihko ja 20e lahjakortti. 

10 kommenttia:

 1. Voi vitsin reippailijat! Mä en muista millon olisin jaksanut kävellä yli 3km, taitaa mennä aikaan ennen raskautta ;D Nyt näillä viikoilla (30+) tekee tuo reilun kilsan mittanen kerhomatkakin jo tiukkaa :/ Kurjaa tuo oksentaminen, meillä ei oo vielä kumpikaan lapsista oksentanu kertaakaan elämänsä aikana *kopkop*. Toivottavasti paranee teillä poika pian kokonaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Voih ei tuossa tilassa kyllä kuulukkaan kävellä hirveitä matkoja :D Muistan tuon vaiheen paremmin kuin hyvin, pelkkä kilsan matkakin sai kropan uuvuksiin! En ymmärrä kuinka ne jotkut jumppa mammat saa pidettyä itsensä niin hyvässä kuosissa koko raskauden. Ja joo toivotaan että nuo Aatun loputkin ''limat'' häipyvät ja huomaa että sitä siellä mahassa on jonkin verran, kun koko oksennus oli yhtä venyvää limaa :D (toivottavasti kukaan ei syö juuri)

   Poista
 2. Heh, sopiskohan tämmönen biisi teille? :D http://www.youtube.com/watch?v=ZTQ6x0-HV_A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhhaahaa :) Todellakin!! Vähän huippu biisi, pitääpä näyttää aatulle :)

   Ei hitto en voi lopettaa nnauramista, niin osuvaa!!

   Poista
 3. Siis ihan oikeesti sulla on niin kauniit lapset Anne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) <3 Olipas kiva kommentti!

   Poista
 4. Mistä tietää että äiti on bloggaaja? Se ottaa kuvan kun lapsi on oksentanut... :D onpa kiva.

  VastaaPoista
 5. oon ennekin huomannu jossain sun postauksessa et laitat toisen oksennus kuvia tänne? viimeksi oksennusta oli aatun pinnasängyssä ja nyt keittiön lattialla. ehkä oksennukset ei kuitenkaan kuulu blogiin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka määrittää sen mikä kuuluu blogiin? Tuskin kukaan pahastuu näistä kuvista sen enempää kuin siitä että jotkut lisäilevät jatkuvasti blogiin kuvia läskeistään :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)