maanantai 10. helmikuuta 2014

100214

Nyt alkaa sauna olemaan vihdoin ja viimein valmis! Miehet laittoivat tänään viimeisetkin lauteet kiinni. (kuvassa selkänoja on vielä laittamatta) Tuskin maltan odottaa että pääsemme löylyihin. Voin ottaa tuosta kopista paremmat kuvat jossain vaiheessa. Tässä saunassahan oli ennen sähkökiuas, mutta seinän takana meni onneksi valmiudet puukiukaalle. Sanoin kaille että jos aiomme kaiken tehdä alusta, haluan ehdottomasti puukiukaan. Saunasta tuli erittäin kaunis uusista paneeleista lähtien. Etuseinään laitoimme hienoa mustaa luonnonkivilaattaa ja kattoon nykypäivän saunoihin tyypilliset led lamput. Lisää kuvia myöhemmin. Onko täällä lukijat enemmän sähkö vai puukiuas kansaa? 
Ensimmäinen vuoteni kehykset molemmille :)
Kukkainen juna-asema… Meillä on jäänyt legoilla leikkimiset hiukan vähemmälle, sillä Aatu ei jaksa leikkiä/keskittyä ilman leikkiseuraa -.- Aina pitäisi olla joku aikuinen rakentamassa ja ohjaamassa leikkiä. Ehkä Alina sitten kuluttaa palikat Aatunkin puolesta :D Poika on muutenkin tainnut tulla tässä asiassa isäänsä, aina pitäisi olla seuraa! Olen ehkä kysynyt tätä joskus aiemminkin, mutta leikkiikö muiden 2veet kuinka paljon yksin? Ainoa paikka missä Aatu leikkii yksin on ulkona ja kylässä...
Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Nyt miettimään mitä sitä tarjoisi keskiviikkoisilla Me&i kutsuilla? Ehdotuksia ;)

18 kommenttia:

 1. Oi puukiuas <3 Voin vain unelmoida semmosesta. Meillä kun on sähkökiuas eikä voida siihen itse vaikuttaa mitenkään, ei siis mahdollisuutta puukiukaalle tässä kodissa :( Meiän 2v leikkii kyllä välillä yksinkin, rakentelee/hoitaa nukkea/lukee kirjaa/leikkii autoilla. Yleensä kuitenki leikkivät siskon kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No muuta pääasia että on joku kiuas :) Mikäs sen ihanempaa kuin oma sauna :)

   Oi odotan että Alli kasvaa ja nuo saavat ruveta leikkimään yhdessä :)

   Poista
 2. Mun vanhempien työnä on puukiuas ja oon ehdottomasti sitä mieltää ollut aina, että kyllä se puukiuas pitää olla! :) Se vasta tuntuu aidolta saunalta! :) Mistä oot löytäny nuo kehykset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Ostin ne Sisustusnostalgian verkkokaupasta :)

   Poista
  2. ''vaihdatin'' vain kehysten värin täysin valkoiseksi :)

   Poista
 3. määä voin tulla Aatun kans leikkimään!! ♥

  VastaaPoista
 4. Puusauna on se paras eikä sähkökoppi kuten meillä päin sanotaan.. :D en voisi omaan kotiin muuta kuvitella. Tietysti se vie vähän aikaa kun laittaa saunan päälle mutta löylyt on hyvät.
  Meilläkin kun on vanha Puusauna talossa niin täytyy hetken odotella että pääse saunaan. Ja että suihkutila lämpenee siinä samassa..on niin kylmä talvisin muuten että suihkussa ei paljon käydä kun sitten vasta kun sauna on lämmittänyt suihkutilan myös.
  Remppaa odotellessa kun saa lattialämmityksen sun muut :)
  Vauvan kanssa se on aina vähän sumplimista mutta hyvin on pärjätty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on :) Puusaunassa on myös etu että siellä voi polttaa semmoisia roskia (pahvipaketit ym) jotka täyttäisivät ''turhaa'' roskista :) Roskia kun muutenkin lapsiperheessä tulee mahdottoman paljon! On meillä kyllä varaava takkakin, mutta siellä ei hirveästi viitsi roskia polttaa.

   Poista
 5. Ei ollut missään mistä kehykset ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa ellah:in kommentissa on vastauksena? :) ''Ostin ne Sisustusnostalgian verkkokaupasta :)''

   Poista
 6. Meillä on sähkökiuas mutta mökillämme on puusauna :) Ja Ilari leikkii ihmeen paljon nykyään itekseen ,mutta oli vaihe kun ei edes leikkinyt! Haahuili vaan pitkin kämppää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Joo meillä on juurikin tuota haahuilua ja kiusan tekoa, koko ajan räpelletään semmoisia asioita/tavaroita mitkä ovat kiellettyjä -.-! :D Toivon menevän joskus ohitse

   Poista
 7. Meillä 2- vuotias viihtyy pitkiäkin aikoja itsekseen, mutta 6- vuotias kaipaa alituiseen leikkiseuraa eikä yksin leikkiminen hirveän hyvin suju. Luulen että tämäkin on enemmän luonne- kuin ikäkysymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! :) No Aatu on kyllä ollut vauvasta asti todella seurallinen ja sosiaalinen lapsi, ehkäpä hän sitten tulee kaipaamaan leikkiseuraa koko lopunikäänsä :) Mutta toivotaan että tuo seuran vaatiminen hälvenisi edes vähän ja että poika oppisi leikkimään välillä yksinkin.

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)