maanantai 16. huhtikuuta 2012

Leijonaa mä metsästän!Aatu on tänään 4kk. Huomenna on lääkärineuvola, eli silloin lisää strategisia mittoja... Mutta mitä tää meijän leijona on oppinut tähän mennessä? Aatu osaa kääntyä selältä mahalleen, napata leluista kiinni, olla pitkiä aikoja mahallaan, nauraa, hymyillä, itkeä, tinttailla, nukkua hyvin! Eli vaikka mitä <3 + Aatu yrittää koko ajan nousta istumaan sitterissä tai sylissä.

Tänään lähdettiin aamulla taas lenkille, 5km tuli kierreltyä. Myöhemmin meidän oli tarkotus mennä Susun kans salille spinniin, mutta se suunnitelma muuttui, niinpä kävelin/juoksin matolla puoli tuntia ja tein toiset puoltuntia lihaksia. Ehkä me vielä joskus päästään niihin jumppiinki. 

 Tällänen ihana lusikka + kotelo tuli tänään postista :)

Viivi odottaa lupaa, että sais syödä iki ihanan Dentastixin...

Lupa myönnetty... kirmaus olkkarin matolle syömään.

Ja hyvää on! :)

Sitten pienen leijonan hymyjä :)
Sitte semmonen kysymys. Koska teidän mukulat on ruvennu nukkumaan koko yön heräämättä? Aika perus kysymys, mihin varmaan törmää joka paikassa mutta kun meillä oli välillä niinki ihanasti, että Aatu heräs kerran yössä. Nyt soseiden alottelun jälkeen on ruvennu heräilemään kaks ellei jopa kolmekin kertaa. Nukahtaa kuitenkin heti syönnin jälkeen uudelleen. Luulen että tuo rytmin vaihtuminenki vaikuttaa. Koska samoihin aikoihin aatu rupes menemään 11 sijaan jo 8 nukkumaan.

IHANAA VIIKONALKUA! <3


17 kommenttia:

 1. Meilläki koirat heti luvan saatuaan kiiruhtaa olkkarin matolle syömää herkkuja... :D välillä kun on raakaluita antanu ja unohtanu kääriä maton on saanu käydä maton pesu puuhiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo on niin jännä! Miks aina sama matto/paikka :) On se mitä tahansa niin aina olkkariin... Me saatiin syksyllä hirvenluita isäpuolen veljeltä mutta en vieläkään oo uskaltautunu antamaan niitä! Ehkä sittä joskus pihalla tms. Meillä on kyllä Viivin mahasta tullu tosi herkkä :( menee helposti ruikulle. Ainoot luut mitkä sopii tällä hetkellä on pedigreen luut :)

   Poista
 2. Lucas on nukkunu n. 1 kuukauden iästä täydet yöt ja edelleen mennään pelkällä maidolla. Mä jännitän kanssa Aatun ja tietty Lucasin 4kk-mittoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi nukkuispa tuoki! Mut onneks aina nukahtaa saman tie ku vaippa vaihettu ja maitojuotu :) Oikee innolla oottaa aina joka kuukaus noita mittoja! Mitenköhä si toisen lapsen kans. onko enää niin ''jänniä'' ;)

   Poista
  2. kylläpä nyt tuli kirjotusvirheitä :DD

   Poista
 3. Meillä päästiin yösyötöistä eroon vasta ku felicia oli 8kk :D sitä ennen herättiin aina 4tunnin välein joka yö! oltais varmaan päästy aiemminki eroon, jos oltais vaan pysytty kovina ja kuunneltu sitä huutoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no katotaan päästäänkö me ikinä eroo yösyötöistä :D En mä ainakaa viitti toista huudattaa yöllä ku sitte herää itekki niin ettei enää uni tuu ja toinen herppaa oikee kunnolla :D Helpommalla varmaa pääsee ku antaa vaan maitoa ja uuestaan nukkumaan :)

   Poista
 4. Meidän poitsu herää joskus 6-7 aikaan aamulla syömään, ja sen jälkeen jatkaa unia 8.30-9.30 asti. Ikää 8kk, ja vasta joskus 6-7kk ikäisenä lopetin yösyöttämisen. Se oli yllättävän helppo lopettaa, kun Joel nukkuu mun vieressä, niin oli helppo siihen kainaloon rauhotella. :) Pienellä itkeskelyllä selvittiin. Vielä en oo tota aamusyöttämistä lopettanut, koska oon sen verran itsekäs että haluan nukkua! :D Mutta sekin on suunnitelmissa lopettaa piakkoin. Teillähän menee tosi hyvin yöt, esim. mun siskon poika rupes yhessä vaiheessa heräämään puolen tunnin välein, ja aina piti syöttää! Siihen autto sitten vaan unikoulu. Joskus siinä aikasintaan 6kk voi lopettaa yösyötöt. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä Elias alkaa yöunille joskus klo 22-23 ja herää 7-8 aikaan syömään. Sitten jatketaan unia vielä tuonne 9-10 asti :)
  Mä oon joskus aamulla miettiny, että onkohan sillä edes nälkä kun se herää. Syö nimittäin vaan jonkun 60-100ml maitoa eikä mitenkään hanakasti. Joskus ei mee edes sitäkään. Ja jatkaa aina kuitenkin helposti unia, kun laittaa takasi sänkyynsä ja tutin suuhun. Mutta toisaalta, ei tuo kerta yössä herääminen oo niin paha etteikö sitä jaksais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no meilläki onneks aatu on kuitenki helppo että nukahtaa heti eikä meilläkään aina välttämättä tarvii syöttää, riittä monesti se tutti :)

   Poista
 6. Heip, meidän poitsu on 2 viikkoa nuorempi. Ei edes yritä kääntyä mihinkään suuntaan vielä, mutta yöllä nukkuu 12-13 tuntia putkeen. Meillä ei syödä enää tuttia jostain syystä, joten nukahtaa illalla vaan mobileen.

  Päivisinkin tuntuu että jaksaa olla 45minuuutista 1,5 tuntiin hereillä ennenkun haluaa mennä ottamaan taas unet. Että niin nämä lapset on erilaisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän ne on :) Oikein hauskakin huomata miten kaikki on erilaisia ja erinkokosia :) <3

   Poista
 7. Matilda ja Amanda ovat nukkuneet kokonaisia öitä vastasyntyneestä lähtien :D Myöhemmällä iällä on alkaneet sitten heräillä 1-2krt yössä. Viimeistää siinä vaiheessa, kun me mennään sänkyyn Amandan viereen nukkumaan :)

  Mä en käsitä miten teillä voi olla noin siistiä vaikka teillä on koira! Eikö Viivistä lähde karvaa paljon? Entäs nää kurasäät? Eikö teidän eteinen ole ihan kurassa? Mä nakkasin koko eteisen maton pois, koska se oli aina hiekassa ja kurassa tai oksennuksessa. Nyt odotellen urakoitsijaa joka antaisi tarjouksen eteisen rempasta. Laattalattia helpottaisi koirien ja lasten kanssa huomattavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä siivoon joka tunti ;D no ei vaiteskaa! Kyllä meiltäki löytyy sitä karvaa :) mutta ne löytyy tietyistä nurkista ;) ja me yritetään pahimmilla keleillä kuivata viivi hyvin mutta kyllä se monesti unohtuu/jää tekemättä... tossa portin kohalla on aina kauheet märät läntit ku viivi makaa siinä lenki jälkee :D kiva kuivailla lattioita! SE KAAKELI olis huomattavasti kivempi!!! Mulla oli siel alkulanpolun kämpäs eteises kaakeli niin oli ihana talvellaki ku ei tarvinnu murehtia laminaattia :)

   Poista
 8. Eikö teidän lattia kärsi kosteudesta? Meidän eteisen laminaatti aaltoilee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ainakaa viel oo? ja me kyl yritetää aina kuivata sitä :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)