keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Toivepostaus! (Mun ja Kain tarina)

Oon vähän etuajassa! :) Kaks päivää vielä kyselyn loppumiseen... Ajattelin että teen noista toiveista 3 eniten ääniä saanutta. Oli vähän lyhyt tuo kysely aika, mutta minkäs teet kun ideat on loppu ja haluaa jotain postata :)


 Kai on syntynyt 19.07.86 Ja ammatiltaan on: Kiinteistönhoitaja, Koneenasentaja ja n.vuoden päästä joku sähkö tyyppi ja tietysti isä :) Mä oon syntyny 19.01.92 ja ammatiltani oon Lähihoitaja :)

Me tavattiin ensimmäisen kerran meijän yhteisen kaverin luona joskus Lokakuussa 2010. Se oli eka kerta kun näin edes koko ihmistä, ei oltu koskaan ''törmätty'' vaikka asu aivan naapurissa :) Sillon en ajatellu kaitsusta yhtään sen enempää, kun kenestäkään muustakaan siellä.Noh... Sitte tuli koulusta joululomat ja minähän ramppasin pullossa 2e päivillä harvase päivä :) Tokikaan en aina ollu ''juomassa'' vaan useimmiten kuskina. Yhtenä iltana Kai oli siellä kavereittensa kans ja siitä tää koko juttu sitte lähtiki! 

Ruvettiin tapailemaan, harva tiesi siinä vaiheessa, Kaitsu oli tosi vaikee mies!!! Siitä ei ottanu selkoa, ei sitte millään! Meinasin monta kertaa heittää hanskat tiskiin mutta onneks en :)
Meidän lähipiiri vain tiesi missä mennään, ja että seurusteltiin. Sitte helmikuun 25.2.2011 mä plussasin <3 
Maalis-huhtikuussa me vasta laitettiin tuonne kyyläpalsta facebookkiin että seurustellaan! Ja siinä vaiheessahan olin jo raskaana, no tottakai ne ketkä ei seurustelusta tienneet oli järkyttyneitä että oonko tullu heti viikon päästä raskaaks ja voi voi ja pälä pälä. No mutta ne alku järkytykset tasaantu aika nopeesti :)
Toukokuussa alettiin miettimään asuntoa... Käytiin kattomassa muutamaa vuokra-asuntoa, jotka oli järkyttävässä kunnossa. Haluttiin kolmio mutta mahd. halpa! No sitte päädyttiin ratkasuun että ostetaan samantie oma asunto. Päästään jopa halvemmalla. Ja sais maksaa rahaa tavallaan koko ajan ittelle :) Sitte löydettiin aivan ihana kolmio. Kauppakirjat ja lainat kuntoon ja eiku remppa hommiin. Kesäkuussa päästiin muuttamaan.Kesäkuun puolessa välissä saatiin hakea Viivi <3 Päätettiin perustaa se perhe sitte kerralla. Olin aina halunnu koiraa ja päätettiin että parempi se on hankkia ennen vauvaa, kun viivin kerkee vielä opettamaan sisäsiistiksi. Kun taas muuten olis joutunu odottamaan ainaki pari vuotta, että ois voinu koiran hankkia. Kesä meni ihanasti, juhannus oli aivan hirvee, ensimmäisen kerran inhosin olla töysässä (missä ollaan siis vietetty joka juhannus) ehkä sen takia, kun Kai oli kavereittensa kans Himoksella ja mä olin viivin kans ''yksin'' töysässä. En tietysti voinu juoda ja kaikki muut ihmiset oli 3 päivää putkeen kännissä -.-
Töistä jäin saikulle 2 kk ennen äitiyslomaa, se oli ihanaa Viivin kannalta, ettei sen tarvinnu paljoa olla yksin! Lokakuussa haettiin tuo Ford Focus. Vaihdettiin se mun rämä ooppeliin... Siinä meni syksy ja alkutalvi, Aatu syntyi 16.12 ja Nyt mentiin 29.2 kihloihin :) Meillä oli vähän nopee tahti tähän kaikken, puolessatoista vuodessa on tapahtunu nyt niin paljon suuria muutoksia! <3 Tän onnellisempi ei enää vois olla!
Kysykää jos joku jäi mietityttämään! :) En oikein tienny kuinka yksityiskohtasesti ois pitäny kirjottaa.

Kuinkas te muut mammat? ''Kuinka kauan ehditte olla yhdessä ennenkun plussasitte!? Menikö vuosia, kuukausia, viikkoja, päiviä? :)

49 kommenttia:

 1. Me oltiin Jessen kanssa kuukausi oltu yhdessä kun tulin raskaaksi. Olin toisella kuulla kun plussasin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläki toimittiin nopeesti ;) No meillä oli se 2-3kk

   Joskus joku niin kovaa kehuskeli että tälläset suhteet ei kuulemma kestä ! -.-

   Pyh sanon minä ;)

   Poista
 2. No me oltiin oltu yhdessä 4,5 vuotta ennenkuin tulin raskaaksi mutta kyllä sen vaan tietää kun oikeen löytää oli se aika sitten 4 vuotta tai 4 viikkoa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ohho te ootte kerinny kauan olemaan yhessä! :) Oot mua kuitenki vaan vuoden vanhempi! Koska ootte alannu seurustelemaan? :)

   Poista
  2. Elokuussa 2006 :) Olin silloin hurjat 15! :D

   Poista
  3. Ja laskeahan mä en oo koskaan osannu, siis oltiin oltu vähän yli 3v yhessä kun tulin raskaaksi :D kai?

   Poista
  4. hyvin on suhde kestäny! :) Mun eno ja se vaimo on ollu myös yhdessä 15.v asti ja ikää molemmilla on jotai 40 :)

   Poista
 3. ME kerettiin olla yhdessä vähä reilu 2 v ennenku plussasin.. pari keskenmenoa oli takana, joten tuo oli unelmien täyttymys... koko seurustelun aikana ei käytetty ehkäisyä.. luonto hoiti hommansa, lapsi tuli vasta ku oltiin valmiita.
  - Satu -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tässä taas huomaa että lapsen saanti ei ole itsestään selvyys :) <3 Anopilla meni 6 vuotta ennenku sai kain :)

   Poista
 4. en mä ollu ainakaan koko juhannusta humalassa :DD ja onneks sinnekkään ei tosiaan tarvi ikinä enää mennä!

  mun vanha työkaveri ehti olla miehensä kanssa 3 kk yhdessä kunnes ne meni naimisiin ja sitten tuli vauva ja ovat edelleen yhdessä. :) että ei se aina mee niin, että täytyisi olla 5 vuotta yhdessä ennen kuin aletaan perustamaan perhettä tai mennään naimisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei onneks tarvii mennä :)) joo voihan nuo tehä kaikki vähän nopeemmanki kaavan kautta ;)

   Poista
 5. Itse olin seurustellut mieheni kanssa 1v4kk ennen kun plussasin :)

  VastaaPoista
 6. me oltiin seurusteltu jotain 1v 3-4kk kun aloin odottaa J:tä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on vissiin aika yleinen tuo 1,5 - 2 vuotta :)Ainakin monet tutut ovat tuossa vaiheessa tulleet raskaaksi :)

   Poista
 7. Meille tulee nyt kesällä 5 vuotta yhdessäoloa mittariin, joten mun laskujen mukaan kun Niilo syntyi oltiin oltu yhdessä reilu neljä vuotta :)

  VastaaPoista
 8. Ihania kuviaa :)

  Ja mitäs meillä taisi olla puolisen vuotta yhdessä oloa, juuri oltiin yhteen muutettu kun tein plussatestin :) Ja vaikka ei niin kauaa keretty myöskään tuntea ennen pienokaisen syntymää niin hyvin on mennyt. Aivan loistavasti <3 :)

  Ihanaa kevään alkua koko perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin hyvää kevättä teille ja kiitos!!! :) Vaikka monet meitäkin ''kauhisteli'' kun kerettiin niin vähän aikaa tuntea ennen plussaa, mutta meneehän siihen vielä se 9kk kun vauva syntyykin :)

   Poista
 9. Mekin taidettiin olla yhdessä reippaat 1,5 vuotta kun plussasin ja monet päivitteli meillekkin että kun olette olleet nuon vähän aikaa yhdessä ja sitten heti vauva :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuoki on niin jännä kuinka ulkopuolisten on helppo speguloida:) Mut eipä sitä enää kukaan muista ku vauva on jo maailmassa :)

   Poista
 10. Me oltiin oltu 7kk yhdessä kun plussattii ja toukokuussa tuleeki sit 2vuotta.
  Yhteen muutettiin 2vk seurustelun jälkeen, et nopeesti mentiin/mennään tääläkin päin. Mitä sit turhaa jarruttelee jos tuntuu hyvältä ;)

  VastaaPoista
 11. Me ollaa nytt seurusteltu 3v4kk ja mä oisin kyllä jo valmis, mutt kulta haluaa ensin naimisiin (ja no kyllä minäki) joten sitä ynt ensin ootellessa:p Eli luultavasti parin vuoden päästä sitten:p ja sittehän me ollaan oltu melkein reilu 5v. Mä oon sua vuoden nuorempi:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh :) Onnea teille! Ja sun ei auta ny ku odotella ;)

   Poista
 12. me oltiin oltu kuukausi yhdessä kun tulin raskaaksi, mutta toisella kuulla vasta plussasin. Meilläkin siis melko nopeaa toimintaa, mutta kyllä sen tietää kun se oikea tulee kohdalle ;) Ja Jannehan toi vaatteensa mun luo tyyliin viikon seurustelun jälkeen, että voi sanoa et ollaan yhdessä asuttu ihan alusta asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sen tunee kun oikee osuu kohalle :)) Meilläkin alettiin alusta asti punkkaamaan saman katon alla :)

   Poista
 13. ihania kuvia, ja ihana tarina! täällä myös miehen kanssa ollaan saatu leikkiä kissaa ja hiirtä kauan, ennenkuin rupes suhde luistamaan. tunnettu ollaan 6vuotta, josta puolet ollaan "säädetty". seurusteltu ollaan muutamaan otteeseen, joidenka välissä on ollut 2-4kk taukoja. aina ollaan silti palattu! :D seurustelua tuli about 8kk yhteensä ennen plussausta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mutta nyt on ainaki joku mikä sitoo ettei tuu niitä pieniäkään taukoja ;)

   Mä ku oon luullu et naiset on vaikeita, mutta näköjään ne miehetki osaa ;)

   Poista
 14. Me vieteltiin vuosipäivää just päivää ennen kun plussailin. :)

  VastaaPoista
 15. öö kauanko me ollaan oltu jonin kaa?? me oltiin kaks vuotta jaa 7kk?? :D mehän ollaan kohta jo oltu 4 vuotta. :D vitsi ku aika menee.. :D

  VastaaPoista
 16. me oltiin oltu vajaa pari vuotta kun plussasin :) ja mulla kans äijä 86 ja itte 91 :) ja kihloihin mentiin viime kesänä :) Olin kyl jo aiemminkin raskaana kerran. Mutta kuitenkin. nyt meillä onkin 4 eläintä, ok-talo ja pian vauva :)

  VastaaPoista
 17. Heh nopee tahti on hyvä! Myöki petenkaa alettiin seurustelee vuos sitten tai otetaan se kyllä jo vuos sitten uudesta vuodesta ja maaliskuun vika päivä plussasin ja olin ekalla kuulla, pikkasen yli. ja kihloihin mentiin ku olin melko viimesillään ja muutettiinkin heti kesällä ku asunto löyty :D heh. :D

  VastaaPoista
 18. Me ollaan menty vähän hitaammin kun muut :) Nyt tulee 9vuotta yhdessä kun vauva syntyy :) Noh, mikäs kiire tässä ;) Tosin vauvaa saikin odotella vähän kauemmin, ei se tärpännyt heti muutamassa kuukaudessa.

  VastaaPoista
 19. meillä on yhteisiä vuosia takana 7, joista yhdessä ollaan asuttu joku 6.v ja kihloissa 3v. "nuoruus" meni mukavasti kahdestaan ollessa ja eipä meillä ollut suunnitelmissakaa vauvaa ennenkö nyt. :) kaikki parisuhteet on erilaisia, eikä sillä oo välttämättä mitään merkitystä onko kauan vai vähän aikaa yhdessä. :)

  VastaaPoista
 20. Hymyilyttää kyllä, kun tietää miten ihana ja reipas tyyppi oot! Ihan kokonaan ansainnut tämän ja mitäs sitte, vaikka mennyt kaikki nopeesti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh voi kiitos Katri :) <3 Olipa ihanasti sanottu, voisin kyllä jakaa tätä onnea vaikka kaikille onnettomille ja miksen muillekin :)

   Poista
 21. Tulipa kamalan paha mieli tekstiäsi lukiessa.. Tiedätkö kun kaikilla miehillä ei ole niin paljon munaa, että jäisivät lapsensa elämään.
  Olinhan minäkin lapseni isän kanssa seurustellut yli kaksi vuotta, mutta kun ehkäisystäkin huolimatta jotenkin päädyin raskaaksi, lähti mies lätkimään. Olen siis nykyään kaksi-vuotiaan pojan yksinhuoltaja-äiti. Asun kahdestaan poikani kanssa, muutin pois entiseltä kotipaikkakunnaltani. Sinne jäivät kaikki sukulaiset ja ystävät. En vaan kestänyt ajatusta entisestä poikaystävästäni samassa kaupungissa.
  Sellaisiakin vastuuttomia paskiaisia on, ja silloin me yh-äidit tulemme kuvaan! Olemme vahvempia kuin monet muut, pärjäämme ihan yksin.
  Mieti sinäkin hetki, pärjäisitkö Aatun kanssa yksin, jos Kai olisikin lähtenyt.
  Ihan hienosti kirjoitettu teksti muuten, mutta aika tökerö loppukysymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi jos kysymys pahoitti mielesi! Se ei ollut tarkoitus! Olen aina nostanut hattua yh äideille! Varsinkin nyt kun on se lapsi itsellä ja tajuaa miten paljon lapsi ''tarvitsee'' Mulla on muitakin yh äiti tuttuja/kavereita ja kyllä voin sanoa että äidit on sitkeitä ja yh äidit vielä sitkeempiä! <3

   Poista
  2. Me oltiin Tommyn kanssa oltu n. 3,5 vuotta yhdessä, kun plussasin. Vauvakuumeisena olin ollut jo 17-vuotiaasta asti, mutta iän ja koulun takia piti vähän lykätä. Olin sit 19 kun tulin raskaaksi. Melissan syntymä oli kyllä ihanin asia meidän elämässä. Yhdessähän me ollaan oltu nyt 8,5v. ja 16v. olin kun tapasin Tommyn :) T: Meira

   Poista
  3. no teilläkin kyllä ollu pitkä taival yhdessä :) Itekki vauva kuumeillu teinistä asti :) <3

   Poista
 22. Meillä on vuosia nyt mittarissa 5,5 vuotta ja kiirettä ei olla pidetty missään asiassa. Seurustelu aloitettiin vuonna 2006 ja ei meilläkään kovin moni siitä alussa tienny.. Paitsi Kai kun mä jäin kiinni ku poistuin yks kaunis aamu Juhan luota ja Kai oliki autolla just oven edessä.. :D
  Kihloihin päätettiin mennä ystävänpäivänä 2009. Eli silloin oli vuosia jo mittarissa 2,5 vuotta. Samassa rytäkässä muutettiin myös saman katon alle vaikka periaatteessa oltiin jo asuttu melkein alusta asti yhdessä kun oltiin koko ajan samassa paikassa. :)
  Naimisiin menosta päätettiin jo maaliskuussa 2011 ja häitä vietettiin heinäkuussa 2011. Tein raskaustestin kesäkuussa 2011 ja positiivista näytti. :) Meidän tylleröhän siis syntyi 8.2.2012 ja silloin mittarissa oli melkein 5,5 vuotta. :) Eli meillä tää homma on edenny hitaasti mutta varmasti.. :D

  -Christa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo heh :) voin kuvitella kain ilmeen ku astuit ovesta :)

   Poista
 23. Me oltiin "tunnettu" töiden kautta parisen vuotta ja salaa kaukaa katseltu toisiamme, kunnes loppuvuodesta 2010 alkoi tapailu.. Plussaa näytti 2/11 ja tyttö synty 10/11. Muuttohommiin päästiin heti 3/11 ja pesänrakentaminen alkoi ;D Kyllä on saanu kuulla kaikkia "ei toi tuu kestää" kommentteja kun asiat eteni vauhdilla! Mutta kuten moni teistäkin on todennut en voisi minäkään mitään muuta toivoa <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)