keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Elämä on oppimista!

Tänään on kyllä ollu oppimisen päivä! :) Aamulla kun herättiin, mentiin leikkimään matolle ja tajusin että tuo poika on tainnu löytää kielensä <3 Se oli välillä ihan paikoillaan ja tuijotti johonki seinään kieli pitkällä. Miten tästä pojasta on tullu näin iso! 

Sitte toinen juttu mitä me ollaan opittu tänään... Heiluttelin helistintä sen yläpuolella ja yhtäkkiä Aatu nappas kiinni siitä ja saman tie suuhun :) Siinä me sitte tovi heiluteltiin eri leluja, välillä kopsahti naamaanki :)
Kieli on kiva :)Ja hauskaa oli <3Äippä teki mulle eilen pitkästä aikaa taas kynnet :) Oon ollu niin nirso etten oo halunnu pitkään aikaan kynsiä, katotaan ny mitä tästä tulee ku on pieni vauva ja kynnet.


Ei tässä sen kummempaa! Hyvää keskiviikkoa :)

8 kommenttia:

 1. Ihana aatu! meillä kans toi kissa helistin ja se on ihan lemppari! Eileki ku kummille mentii kylää ni inkku oli napannu sen kätee ja piteli sitä leikkimatolla eikä päästäny irti vasta ku olin työntää sitä kättä hihaa ja otin sen lelun pois :D heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana!! kyllä nää lapset kasvaa silmissä <3

   Poista
 2. toi on vaan jotain niin sulosta, pienen vauvan hymy ja ikenet senkun paistaa!! <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on kyllä söpöt ja sitte ku näkyy yks hammas nii se vasta sulosta onki <3

   Poista
 3. Meillä on kans alkanut tuo vaihe, että kun jostain onnistuu nappaamaan kiinni - ei muutakun suuhun vain :D Meiltä löytyy tuo sama Barbababa-lelu ja sekin alkaa oleen kuolattu jo pikkuhiljaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh jännä kuinka on aina pakko viedä heti suuhun ;) Joo meillä on se mustanakin, ne on kyllä ihania

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)