lauantai 11. helmikuuta 2012

Lauantaita!

Oi tänään lähdetään kaveri pariskunnan kans keilaamaan illemmalla!! Joskus alkuraskaudessa viimeks päässy keilailemaan :) Tänään pitäis kuitenki keritä vielä siivoomaan! 

Kaitsu oli taas lenkillä pilkkarilla, HARVINAISTA! että ne oli vain 3 tuntia! Yleensä niillä saattaa vierähtää 6 tuntiaki! Ne tapaa käydä grillailemassa ja juomassa kahvit siel laavulla... Tänään ne oli suksilla ;) voi olla että se puolitti tuon ajan! :)

Eilen hain kaitsun töistä joskus 8 aikaan, käytiin kaupassa hakemassa maitoa juksulle jne. Sitte vein ne kotiin ja lähin yksin mäkkiin lihoomaan!! :)) Voi että mä nautin kun sain IHAN yksin ilman ketään tai mitään ajaa autolla ja kuunnella musiikkia ihan täysillä! Sitte sai nousta autosta ilman yhtään laukkua tai kaukaloa <3 Mutta älkää ymmärtäkö väärin! En mistään hinnasta luopuis tästä elämästä mitä mulla nyt on! <3 ;)

Sitte vähän kuvia eiliseltä ja tältä aamulta :)

Viivi vahtii naapurin lapsia! :) (joku ylimääränen karva eksyny sen suuhun ;))

Smile!

Nää ostin tuohon pinnasänkyyn, että saa yöllä näppärästi pitää pullon ja tutit niissä! :D

Ellenistä ja elviirasta eksy tuommonen joukkoon <3

Oli niin osuva paita <3 ja ihana pipo! (En tiiä miks nää kuvat on väärin päin)
 Sitte tuli surku <3

 Kädet huitoo minkä kerkee :)


Sohvalla ollaan rennosti :) jalat nojailee selkänojaa vaste :)

4 kommenttia:

 1. Teijän poitsulla on aina ihan super söpöjä ja hienoja vaatteita :) ja toki poika on myös super söpö :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos <3 :) Ku ite tajuais vaa välillä että niitä vaatteita on iha riittävästi! Ainaku näkee jotain ihanaa niin pakko ostaa :)

   Poista
 2. Ihana tuo juksu <2 hei mä en tajuu edes näin raskausaikana että ei noita vaatteita viel tarvis haalia sataa kappaletta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä!! :) sitte käy niinku mulla että yhtä kokoa on iha mielettömästi! Jouduin tuos karsimaan suosista niitä vaatteita pois/myyntiin mitä en oikeesti pidä vaikka oliskin sopinu päälle:DD Osan vaatteista oon haalinu kirppareilta niin nyt ne pääs takas kirppareille :) täs on ny tullu myytyä pian 150e edestä vauvan vaatteita xD

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)