keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Bing, Bang ja Bong

Voi otsikko! Yhtä vaikeeta aina :) Ei huvittais laittaa joka kerta viikonpäivää otsikoks :)
Eilen oltiin Netan ja Miron kans kattomassa poikien yhteistä serkkua :) Eliksellä ja Juksulla on vain 2 päivää ikäeroa! Ihanasti ovat kaikki pojat kasvaneet!...Tällä hetkellä poika nukkuu parvekkeella vaunuissa! Nukkunu jo pian pari tuntia! :))) 
Eilen kävin äitin luona ja se oli hommannu mulle kasan MUUMI LAUTASIA <333 joku oli myyny muumi lautasia fb.n kirpparilla pilkka hintaan! Osa oli aivan uusia, tarratki vielä kiinni! Ihana ku äitillä on aikaa päivystää tuol kirpparilla!
Sitte kävin eilen käyttämässä ale kuponkeja H&M ja Lindexiin! :)
 Neule ja valkonen kaulusbody sen alle :) 

Piti ostaa tää isompanaki! :)


Meillä olis tarkotus viikonloppuna lähteä Kaitsun kans vähän viihteelle! Juksu menis mun äitin luo yöks! Se on ehkä ainoo jolle raaskin tässä vaiheessa pojan antaa <3 Mitä mieltä te muut mammat ootte? Koska olette jättäneet yökylään? 
Tämäkin on vähän semmonen aihe, joka jakaa paljon mielipiteitä!

 Meillä imetys ei ole esteenä, poika nukkuu yöt hyvin! Oon ajatellut että mitä ''nopeemmin'' lapsen laittaa yökylään sen pienempi kynnys sitten on! Kun ne taas ketkä laittaa lapsen vasta puoltoista vuotiaana ensimmäistä kertaa hoitoon, se on kova paikka! Kun ei ole ollut ainuttakaan yötä erossa (En tarkoita näillä teksteillä nyt mitään pahaa kenellekkään tai mollata niitä ketkä haluaa pitää lapsukaiset kotona <3 :)) 

Mutta vähän jännittää! :)) Kuinka sitä osaa olla ilman poikaa! Ja murehtiikohan sitä vaan koko ajan, että onkohan kaikki hyvin :)

12 kommenttia:

 1. Heh, mä oon varmaan justiin noita, jotka antaa vasta puolitoista vuotiaana lapsensa yöhoitoon. ;D Meillä ei siis Poju oo ollut vielä yhtään yötä erossa musta, eikä varmaan vielä hetkeen tuu olemaankaan. Se kuitenkin syö vielä öisin 1-2 kertaa rintaa ja rauhoittuu parhaiten sillä.

  On se kuitenkin ollut paljon päivähoidossa mummilla ja viihtyy hyvin, mutta jotenkin se kokonainen yö olis mun mielestä liian iso juttu.

  Mutta kaikilla erilailla.
  Toivottavasti saatte nautittua omasta ajasta ja Juksu on äitisi luona kiltisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo! Mutta sehän menee just niinku äidistä itestä tuntuu!! :) Sehän oman lapsensa parhaiten tuntee ja tietää onko muksu valmis yöhoitoon!

   Toivotaan että ei mee ilta ''pilalle'' murehtiessa :)

   Poista
 2. mun mielestä tossa iässä on ihan jees pistää ekaa kertaa yö-kylään! :) ja samaa mieltä tuosta että mitä nopeemmin pistää yökylään niin sen helpompi se on kaikille, varsinki meille mammoille ;D
  mutta tosiaan, tää aihe jakaa toosi paljo mielipiteitä!
  Ja jos tulee jotain "toi on heti ryyppääs ku on saanu vauvan ulos" ni sanot niille että kokeileppa ite istua vuosi kotona keskenäs ison mahan kans ja olla juomatta, sen jälkeen 2kk ajan valvoa yöt syöttämässä toista, ja tuu sit neuvomaan mua lasten kasvatuksessa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!! ;)) pitääpä laittaa korvan taakse tuo lause! ;) Ja mä nyt ennenkää niin hirveesti oo juonu! :) Että tuskin tuutte lukemaan täältä bilepostauksia joka v-lopulta ;DD

   Poista
 3. Siis onko teidän pojan oikea nimi Juksu? Joko teil oli ristiäiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ei ole :) Meillä on vasta nyt lauantaina ristiäiset! :)

   Poista
 4. Meillä Lilli oli 6kk iässä ekan kerran yökylässä, meillä ei noita hoitajia hirmusesti ole niin on aina kauhee sumpliminen. Oman äitini kanssa meille tuli pienimuotoinen väittely ks aiheesta, kun hän oli sitä mieltä että kuinka monta vuotta lapsi on niin niin monta yötä tämä voi olla yökylässä! Että näin.. Joten Lilli pääsee vasta mun vanhemmille yökylään vuoden ikäisenä ja Villen porukoilta en kehtaa kysyä. Kun monet kaverit kertoo kuinka isovanhemmat/kummit/tädit pyytää koko ajan lasta hoitoon tai yökylälle, niin meillä ei ainakaan oo koskaan niin, oon hieman kade ihmiselle joilla on halukkaita hoitajia vaikka muille jakaa. Mutta viekää ihmeessä jos kerran teillä on halukas hoitaja ja ite ootte valmiita antaaan Juksun yökylään :))) Ja pitäkää sitten hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohho olipas jännä ''periaate'' :) Ottaako kuitenki päivisin hoitoon? Meillä on kyllä ''paljon'' hoitajia mutta harvalle yökylään vielä antaisin :) Anopille en varmaan ihan heti uskaltais antaa! :) Vaikka en epäile etteikö osaisi hoitaa mutta omaan äitiin nyt luottaa vaan eniten!

   Jep yritetään pitää hauskaa! Vielä ku sais koissun hoitoon johonki niin ei tarvi aamulla nousta pissattamaan, vaan sais nukkua kunnolla :D

   Poista
  2. On Lilli kerran ollu mun vanhempien luona pari tuntia hoidossa ja pari kertaa mun vanhemmat on ollut meillä katsomassa tyttöä tunnin tai kaksi, mutta silti taitaa olla yhden käden sormin laskettuna kun Lilli on ollut missään hoidossa. Meillä on ollut Villen kanssa vain yksi ilta, että ollaan kahdestaan päästy syömään :D

   No ehkä joskus sitten taas päästään kahdestaan viettämään laatuaikaa :D

   Poista
  3. Aivan varmasti pääsette! :)

   Poista
 5. Mä kuulun kans niihin mammoihin jotka ei lasta helpolla hoitoon laita! :D
  Mutta meillä on kyllä tällä hetkellä muutenkin syliapina -vaihe menossa, kun tytöllä on ikenet vaivana ja hampaat tulossa niin on rinnalla tunnin välein, eli eipä sitä saisikaan mihinkään hoitoon vielä (onneksi! :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä on moneen junaan! :):) Meillä on kyllä siinä mielessä hyvä, kun en imetä niin ei ole rintaruokinnasta kiinni :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)