sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Sunnuntai!

Tänään kun oltiin herätty vietiin juksu äitille hoitoon pariks tunniks että saatais siivottua koko kämppä perinpohjin ku vähän jääny nuo viikko siivoukset juksun synnyttyä! :) Ja viivi vietiin kaitsun vanhemmille ettei äitille tulis liian paljon vahdittavaa ;)) 

Sitte ku oltiin haettu hoitolapset takas kotiin alettiin tekemään kana suikaleita ja riisiä! sen jälkeen pistettiin vihdoin tuo peili ja yks tarra seinään kiinni! kauan siinä meniki! :)

Nyt uskaltauduin ottaa tuon sitterinki käyttöön! Vähän arveluttanut tuo kuika viivi antaa pojan olla! mutta näköjään aivan turhaa stressannut!! :)) 

 Viivi on pikemminkin alannut hakeutumaan pojan lähelle! Samoin se on alannut enemmän koko ajan tarkistelemaan missä Juksu on!! <3 ja käy antamassa pusuja :) välillä pitää vähän hätyyttää pois ettei se ihan litimäräks sitä kastele!

 Tuollanen tarra ja peili <3 


 Nuo matot käytiin hakemassa sotkasta! piti hakea vähän tummempaa kun edelliset matot meinas olla liian vaaleet :)
Oli niin huippu tänään ku viivi vei palloa koko ajan juksun jalkojen päälle!!!! raukka ei vissiin tajunnu ettei juksu vielä oikein leiki sen kans :))) <3 yritin kuvatakki sitä mutta en sitte enää kerinny!

12 kommenttia:

 1. Meidän pitäis kyl tulla joku päivä käymään kaffilla. :)

  VastaaPoista
 2. Joo! :) saatte toki tulla!! pitäs vaa keksiä viivi johonki siks aikaan niin sais olla rauhassa eikä leikkiä koko ajan sen kans!!! :)

  se kun on niin iloinen ku tulee vieraita että kaikki sen lelut on aina vieraiden sylissä! :) ja sais meakin olla rauhassa eikä tuo oo koko ajan haistelemassa ja häsäämässä :)

  VastaaPoista
 3. TOSI kiva peili ja toi tarra! Mistä löysitte tuon tarran?

  VastaaPoista
 4. joo toi peili oli ihana ku siinä ei ollu kehyksiä vaan tehty nuo reunat sellaseks jännäks :)

  clas ohlsonilta ostettiin :) tuossa homen ja tuon tekstin välissä olis kuulunu olla viiva mutta oli sen verran vaikee tapaus saada seinään että viiva meni vintturaan! otettiin si kokonaa se pois! ja näytti hyvältä ilmanki! :)

  VastaaPoista
 5. hui , kuinka uskallatte antaa noin ison koiran olla pienen vauvan lähettyvillä ? itse en omani lähellä antaisi olla! :D tuttavani koira, iso, mutta kiltti kuin mikä, hyökkäsi yht'äkkiä 2-vuotiaan päälle, tuli jokin mielenhäiriö ja jouduttiin lopettamaan :/ lapselle ei onneksi käynyt pahasti. ei niistä suurista koirista ikinä tiedä mitä tekevät!

  VastaaPoista
 6. Joo, pitää sopia joku päivä :)!

  Anonyymi: Yhtäläillä niillä pienilläkin koirilla voi napsahtaa, ei se oo koosta kiinni. ;)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi 21.40

  Vähän sama kuin kysyisi, että miten annatte noin ison ihmisen olla pienen vauvan lähettyvillä, sillä yhtälailla ihmiselläkin voi ihan yhtäkkiä napsahtaa.

  VastaaPoista
 8. joo ei se oo koosta kiinni! ;) ja tosiaan voihan kellä tahansa yhtäkkiä pimahtaa on se sitten ihminen, koira tai kissa tai mikä tahansa kotieläin :)

  ja kyllä me kuitenkin silmällä aina pidetään viiviä kun on pojan lähellä! Ja enemmän viivi paimenkoirana suojelee ja huolehtii vauvasta, niinkuin meistä muistakin perheenjäsenistä :)

  mutta kyllä tuo parivaljakko tulee olemaan vielä kauan meidän silmien alla silloinkun lähikontaktissa ovat ;)

  VastaaPoista
 9. voitais iitu mennä ehkä vaikka samana päivänä ?! :)

  tänä perjantaina mun ei tarvi sinne avustajan hommiin, nii voisin nyt tulla sit käymää? (: en oo kyllä ihan varma osaanko teille.

  VastaaPoista
 10. On kyllä suloinen poika ja hitsin komea koira!! :)

  VastaaPoista
 11. ida ja piipa tulkaa vaan! me ollaan melki aina kotona :))

  Henna: kiitos! viivi ja juksu kiittää :) <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)