tiistai 17. tammikuuta 2012

samaa näköä?


Kattelin vähän meijän kuvia ja vertailin tän hetkistä samannäköisyyttä :) sehän nyt on selvää että nuo juksun piirteet tulee vielä muuttumaan tai ainakin vahvistumaan :)

Mamman silmät? eiks je? :))

Isin nenu! ja nuo viivat silmien alla!! ja TUKKA! <33 <3<3 :)) 

Onko teijän muiden muksuilla selviä piirteitä jommalta kummalta vanhemmalta? vai molemmilta? 

Ja kun joskus sanotaan että pojat tulee äitiin ja tytöt isään? onko teillä näin? ite tiedän monia tapauksia missä tuo ''sanonta'' ei pidä paikkaansa :)

10 kommenttia:

 1. oi vitsi! ite oon miettiny joka päivä, monta kertaa päivässä..että minkä näköinen kuutti meille on tulossa! toivon hurjasti, että poika omistaisi ranen silmät ainakin! :) sekä olisi tosi ihanaa, että hänellä olisi edes hitusen hiuksia. ;D

  VastaaPoista
 2. Meillä ainakaan tuo sanonta ei pidä paikkansa! :D Poika on niin isänsä näköinen kuin vaan voi olla ja tyttö taas muistuttaa enemmän minua. :)

  VastaaPoista
 3. heidi: joo en osannu kuvitellakkaan kuinka hauskaa on ettiä samoja piirteitä!! tulee ihana olo ku huomaa että se muistuttaa meitä eikä posteljoonia :))

  Viivi: no näköjään mitkään sanonnat ei sitten pidä paikkaansa! ;) hyvää säkää vaan jos sattuu menemään ton kaavan mukaan :)))

  VastaaPoista
 4. Meillä ainaki Mealla on kuulema mun simmut ja suu, mutta muut piirteet isältään :D

  VastaaPoista
 5. Meillä poika muistuttaa niin isäänsä, on kuin kaksoisolento. Niin vauvakuvia vertaillen kuin nyttenkin. Kaikki tutut ja sukulaiset sanonut ettei isästä ainakaan ole epäselvää :D

  VastaaPoista
 6. teilläki ida sitte aika tasasesti! :) Heidi on varmaa hauska odottaa että onko vielä aikusenaki saman näkönen? :) itte ainaki ootan mielenkiinnolla minkä näköne poitsu on aikusena :)

  VastaaPoista
 7. Omia lapsia ei vielä ole, mutta kolme pientä sisarusta löytyy.. Toinen pikkusiskoista on ihan isänsä näkönen ja toinen taas äitin. Pikkuveli on kaksoisolento isästään :-)

  VastaaPoista
 8. Ano: Oho olipas jännästi :) kyllä siel osittain olis pitäny tuo sanonta paikkaansa :)

  olis kyllä kiva tietää minkä perusteella mikäkin piirre jakautuu :))

  VastaaPoista
 9. Meidän vanhempi neiti on kyllä ihan isänsä näkönen, nenä ja huulet varmaan ainoat mitä on multa perinyt ! :D Silloin ku Julia oli pienempi melkeen ärsytti kun kaikki puhui vaan että kuinka on isän näkönen tyttö.
  Lilja taas vähän enemmän mun varsinki jos vauva kuvia vertaa, mutta isän silmät on.. Onneksi :D

  VastaaPoista
 10. noni sehän menee sitte vähä edes tasasemmin ku toinen on enemmän äitin näkönen ;) saa nähdä minkä näkönen tulee meidän toisesta muksusta sitte joskus :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)