sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kylpyä!

Tänään oltiin kaverin muksujen synttäreillä, siellä sitten oli kaks muutakin pientä vauvaa! :) Aivan ihania! Toinen tytöistä oli n.3vko vanhempi ja toinen n.2vko nuorempi kuin Juksu! Kuvia en viitti julkistaa.

Kun päästiin kotiin, vuorostaan meille tuli vieraita. Pojan kummisetä ja kaitsun lapsuudenystävä tyttöystävänsä kanssa! Just kehuttiin tänään kuinka juksu puklailee niin vähän!! Ei ikinä sais sanoa mitään tuommosta! xD katottiin telkkaria soffalla ja eiköhän tuo pikkumies puklaa kaaressa sohvan selkänojaan! Koko jätkä oli aivan oksennuksessa! Valehtelematta sitä oksennusta tuli joku desin verran!

Sitten käytiin kylvyssä! Ihanassa Puj ammeessa :) 
On ollu tosi käytännöllinen tää amme! Poikakin tykkää! 

Harmittaa sitten kun amme jää pieneksi :( ps. Kattokaa meidän ihania roikku poskia <3 Tietää mihin ne maidot on jääny ;)

HUOM! meidän ihanat vessan seinät! xDDD ainoa osa meidän asuntoa mikä ei oo remontoitu! Siellä koristaa ihana alkuperäinen havu aiheinen kuosi ;) Remontti edessä ens kesänä :)

7 kommenttia:

 1. Ihanat noi posket! <3 tää meidänki herra on oikein orava! Se on säilöny pähkinät poskiin talven varalle ;) mistä toi teidän amme on? Varmaan kätevä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä miksen voi kommentoida normaalisti. Inhottavaa! No sitä vaan halusin sanoa, että ihana Juksu ja mistä tuo amme on! :)

   Poista
  2. Heh! :) pitäähän se ruoka säilöä pahan päivän varalle ;) Ostin sen fb.n muksu kirpparilta :) koita googlettaa mistä niitä sais!

   On kyllä ihanan kätevä, kun saa pitää ''kädet vapaana!'' :)

   Poista
  3. :O Kuinka niin et voi kommentoida? oho?!

   Tosiaan ostin sen fb.kirpparilta :) en tiiä! mutta kehua voin!!

   Poista
  4. http://www.pepino.fi/baby-kylpyamme-p-330.html

   Tuolla näköjään ainakin on :)

   Poista
 2. vähänkö kätevä amme! meillä on ihan perus amme ja ärsyttää kun jasper ei pysy siinä istuma asennossa vaikka siis osaa jo istua tuetta niin joutuu pitää kiinni ja kylpeminen on aina lyhyt hetki kun ei jaksa kovin kauaa pitää melkeen 10 kilosta poikaa paikallaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo suosittelen kyllä tota ammetta!!! :) siinä voi vähän nauttiakki siitä vedestä :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)