maanantai 28. marraskuuta 2011

Rv 39

Tänään jo hetken luulin että nyt tuli lähtö! n. 3h tuli kipeitä supistuksia ja yritin pitää niitä yllä ja käytiin kaupassaki mutta sitte ne loppu ku seinään! :((( nyt on sen jälkeen tullu satunnaisesti noita kipeitä suppareita!

käväsin tänään neuvolassakin, ei mitään erikoista... paikat oli taas vähän auennu lisää ja vauvan pää oli niin jumittunu että sitä ei liikauta enää mikää! :)) painoaki oli tullu huikeat 200g ja sf oli 32 :)

vähän laiskan puoleisesti oon nyt kirjotellu tätä blogia! anteeksi siitä <3 ei vaan oo oikein jaksanu kuvailla eikä liikkua mihinkään:) mutta eiköhän tämä asia korjaannu jossain vaiheessa!


8 kommenttia:

 1. Mä jo aattelin että oot synnyttämässä kun susta ei muutamaan päivään kuulunu! ... :D

  VastaaPoista
 2. Heh joo eiköhä se pia tuu :))

  Oon jotenki huomannu ku heti jos ei oo fb.s tai muuten vaan on ollu omis olois nii kaikki soittelee ja viestittelee ooks synnyttämässä jo! :) heh!

  VastaaPoista
 3. uu! sie varman synnytät minuu enempää! Senkin, tuun ihan kateelliseks jos niin käy haha :D mutta onnea tulevaan koitokseen jos minuu enne lähet ;)

  VastaaPoista
 4. heh ja joo sama tääl jos ei koneelle jaksa tulla ni heti tulee viestii jostai ilma suunnasta että joko ^^ :D

  VastaaPoista
 5. jep :) hah! nyt ymmärrän niitä mammoja joilla menny yli aikaa ja ottaa se päähän + että kaikki kyselee koko ajan joko synnytät :)

  VastaaPoista
 6. pian tulee täydellinen pieni rinssi<3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)