maanantai 21. marraskuuta 2011

Rv 38!

Hengissä ja yhtenä kappaleena ollaan vielä! -.- alkaa olemaan niin tuskaa jo ettei tiedä miten päin sitä enää olis! :)


Kävin taas neuvolassa tänään, ei ollu mitään suurempia muutoksia paikat oli auennu sentin lisää... Haluan synnyttämään jo! ;)))


12 kommenttia:

 1. voi sun masua! ♥ keritäänköhän mee mennä treffeille enää ennen ku tuo pieni poika päättää pamahtaa pihalle ? :)f

  VastaaPoista
 2. Yh ärsyttää ! miks miulla ei neuvolassa katota paikkoja et oonko auki, haluisin kauheesti tietää! täälläki ootellaa vielä niitä supistuksia.. haha jotenki sellane tutina et synnytät minuu enne haha :D

  VastaaPoista
 3. piipa saa nähä :) ois kyl kiva käydä!!

  Jonna: ei mullakaa yleensä olla katottu mut viime kerralla ku sanoin niistä supistuksista nii se ite ehdotti että jos haluan niin voi kattoa :) si sanoin tänäänki että katoks taas ku haluan tietää :)))

  koitappa ens neuvolassa kysyä jos kerkeet viel ;) me eletää nii hektistä aikaa ettei koskaan tiedä vaik syntys jo seuraavana päivänä :)

  VastaaPoista
 4. jep vois kyselläkki! mut en tiiä tekeeks toi mei neukkutäti niit tarkastuksii ku yleesä on menty sit äitipolille mut voisin kysyy et tarkisteleeks hää yleensäkkää :) ois miustaki kyl kiva tietää mis sitä mennää! sit masennun ku sanoo "joo oot puol senttii auki" :'D haha

  VastaaPoista
 5. heh joo kantsii kysästä :) ite olin iha yllättyny ku se ehdotti ku luulin ettei siel tosiaan tehä :)

  mut ei sil väliä oikeestaa paljonko auki, koska on ihmisiä joilla on monta senttiä auki ja menee silti viikkoja taas ku joku jolla on se puol senttiä nii voiki synnyttää jo seuraavana päivänä ;)) kaikki kypsyy omaa tahtia!

  ja musta alkaa pia tuntuu et mulla menee monta viikkoa :)

  VastaaPoista
 6. no jos katotaan et oisko jo tällä viikolla mahdollisuus treffeille ? :) voisin samalla tulla kattomaan teidän viiviä!

  VastaaPoista
 7. Ristus sentään, sähän suurenet viikossa ihan hirveän paljon! Kohta se poitsu sieltä tulla tupsahtaa ;) MUTTA MUTTA, ah, soitellaan nyt! Mul on tää viikko iltavapaat, nii kahvitteleen? ;)

  VastaaPoista
 8. Mulla katsottiin rv 38+5 päivällä että olen pari senttiä auki, ja illalla käynnistyi synnytys ;)

  VastaaPoista
 9. Johanna: joo pitää mennä :) ja onneks kasvaa nii ei tarvi olla huolissaan ku jos vaa pienenis ;))) pitää kahvitella viel ku kerkee :))

  Heini vitsiku itelläki vaa jo käynnistyis :) tosin nyt oon saanu kauheen räkätaudin et toivotaan se ensin pois alta ;)

  VastaaPoista
 10. Iihana vatta! Kyllä se pian sieltä päättää tulla maailmaan! :) Aapo synty 38+4 et voi tulla koska vaan,jänniä aikoja.. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)