keskiviikko 9. marraskuuta 2011

36 + 2

tänä yönä nukuttu taas sitte pari tuntia koko yönä! :) ensin ei millään tuu uni ja sitte ku nukahtaa 5 aikoihin, parin tunnin päästä herään pirteenä ku peipponen -.- yöllä taas supisteli säännöllisesti n. puoltoista tuntia jne :) 


Aamulla heräsin sitte ku Kai heräs, väsäsin taas puuroa meille aamupalaks ja hyvää oli ;) <3
Ja nyt on sitte neuvola/lääkärissä käyty! Ja voin sanoa että pettymys oli! Ajattelin että kivaa ku meillä on vaihtunu lääkäri, eikä enää ois sitä tyhmää kierosilmää... odotin innolla onko mitään tapahtunu missään, ensinäki tuo oli ihan törkeen kovakouranen väänteli ja käänteli... 

...tuo uus lääkäri oli kaiken lisäks vielä vaihtanu justiin vasta äitiyspuolelle, että ei voi odottaakkaa että se jotain tietäis tai osais sanoa -.-! kysyin sitte ite että minkälainen tilanne siel kohdunkaulalla oli? tulee vastaus ''Jooo, niiin... hmmm ihan hyvä jooo, hyvin on kypsä ja pehmeä....,.,., hmm jooo kyllä, tosi hyvä'' ota ny tosta sitte jotain selvää! eli yhtä turhan kans koko käynti :)))

sit vähän yleisesti 

Rv: 36+2
Paino: +-0 eli ei oo muuttunu 
RR 119/81
Sf: 33
Tarjonta: rt
Syke: 150
Liikkeet: ++ 
20 kommenttia:

 1. hahah, ai säkään et tykänny siitä vanhasta lääkäristä, siis varilasta? :D sen käynnit oli kyllä niin tuskaa. oliko tää uus sellanen vaaleehiuksinen ja silmälasit? :D

  VastaaPoista
 2. oi nam puuroa<3 mielitekona itellä on just tällä hetkellä mannapuuro! :) mm. iso ihana masus on äly söpö! :)

  VastaaPoista
 3. Tiina: joo en tykänny varilasta enkä tästä uudestakaan :)) ja oli se se blondi ''anteeksi että olen olemassa'' lääkäri xDD

  en tiedä mistä hitosta ne lääkärit tonne nummelle bongaa,,, toinen toisiaan vajaampia/oudompia ;)

  Heidi: joo ittekki oon aina tykänny mannapuurosta ja nyt jotenki on tullu tehtyä tosi paljon tota puuroa :) saa nähä koska kyllästyy, vai kyllästyykö koskaan ;)

  VastaaPoista
 4. hahahah alkoi naurattaan tuo "eikä enää ois sitä tyhmää kierosilmää..." :DDD
  Sillon ku asuttiin ristinummella ja kävin sielä neuvolassa.. Ehkä maailman hirvein lääkäri...! :D

  VastaaPoista
 5. joo se on kyl niin pöpi :) hyvä ettei aja huoneesta pihalle mahd. nopeesti että pääsee röökille ennen seuraavaa potilasta :))

  VastaaPoista
 6. Mä oon vissii ainut joka tykkäs Varilasta :) Se oli yli mukava ja asiallinen :DD Ei mitään moitittavaa.

  VastaaPoista
 7. siis varila oli ihan OUTO.... mäki kävin sillä muutaman kerran ennen ku onneks muutettiin.. :D eilä kyllä mitenkään asiallinen

  VastaaPoista
 8. Aika jännä, meille se oli tosi mukava ja tossa kun käytiin Mean 2kk neuvolassa niin se oli älyttömän mukava ja asiallinen. Tosi jännä juttu.. :D

  VastaaPoista
 9. hahhah, varila! seksivalistaja. hyvä ettei udellu, että missäs asennossa tätä vauvaa on tehty! luoja! joka kerta se myös toivoi et vauvan isäki olis mukana, mutta osasin varautua joten timppa sai jäädä suosista kotiin. aina ku teki tutkimuksen niin piti jollai tavalla udella miten seksi sujuu ja miltä alapäässä näyttää -.-' hyi kamala! mulla oli toi vaalee tukkanen jälkitarkastuksessa, ja se oli vähä sellanen hiljanen, mut ei kyllä satuttanu yhtä kovasti ku toi varila!

  VastaaPoista
 10. No se parempi puoli mun mielestä varilassa oli ettei ollu niin kovakouranen! tuo blondi oli kyllä nii raju tnä :)

  VastaaPoista
 11. aijaa :o mulla taas sattui joka kerta varilan käynneillä, mut sit jälkitarkastukses ei yhtään. heh, varmaan siks et olin kuitenkin 2kk sit synnyttäny :D synnytyksen jälkeen nyt varmaa mikää tommonen ei voi enää sattua! joko muutes jännittää? ei enää kauaa :)

  VastaaPoista
 12. Hahaha, Tiinu mulle se silloin sanoi että "Vaikka ei huvittais antaa niin avaat vaan haarat ja kestät sen hetken että mies pysyy tyytyväisenä!"
  :DDDD

  VastaaPoista
 13. en jotenki osaa jännittää sitä :) ehkä mua alkaa jännittää sitte ku tulee oikeesti se lähtö :)) joo eikä oo enää kauaa! odotan että sais sen pikku ukkelin jo tänne ja pääsis tosta tiellä olevasta pötsistä eroon hehe <3

  joo ja tuon varilan suusta kans pääse kaikenlaista ja aina jotenki seksiin liittyen!

  VastaaPoista
 14. ehkä ne lääkärit ei pääse muualle kuin nummelle :DD pöpilä koko ristinummi

  VastaaPoista
 15. jooo no pian saat poitsun syykkyyn :) ja susu, tais se sanoo mullekki jotain ton tyyppistä sillon, ja kaikkee eri asentoja kerto et missä on sitte hyvä harrastaa ku maha alkaa olla tiellä!

  VastaaPoista
 16. Haha onneks se ei meille puhunu tollasia, edes vaikka Jesse oli joka kerta mukana :D Ja mun mielestä ei ollu yhtään kovakourane, ei sitä ees melkeen huomannu, että se tuola ronklas.

  VastaaPoista
 17. hah :) eiks se ida sulle puhunu jotain niistä nännien puristelusta :))

  VastaaPoista
 18. Joo kerran niistä mainitsi :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)